Salutare, in aceiasi situatie sunt si eu cu o fata crede-ma te place doar ca unul dintre voi trebuie sa faca primul pas, incearca tu pentru ca de la el nu prea cred ca ai sa il vezi facut, e mai aiurea ca un baiat sa fie timid nu stie ce sa zica deaceia te sfatuesc sa faci primul pas. multa bafta.
Da nu am curaj sa-l intreb ceva sau sa-l salut.Mor acolo! Daca tot esti baiat, cum ti-ar atrage o fata atentia?
Pai sincer sa fiu o fata mi-ar atrage atentia incercand sa vorbeasca cu mine no conteaza prin ce intermediu, poate fi: telefon internet sau alte chestii. Daca nu ai numarul lui de telefon incearca sa faci rost de el.
Vara asta mi s-a intamplat si miela fel ne uitam unul la altu pe strada si zambeam, ba chiar s-a si oprit sa ma intrebe cum ma cheama.
Eu zic ca te place, iar daca prietena ta il cunoaste, spune-i sa iti faca cunostiinta cu el.
Da a zis ca-mi face dar la momentul potrivit, da nu stiu care e ala! Mai are o prietena careia ii place de el si eu cred ca sa nu o raneasca pe ea nu vrea sa-mi faca cunostinta!
Atunci cauta-i facebook-ul i-ai id—ul bagi scuza schimb de liste si in felul asta vb cu el.