Parerea mea e ca ori e geloasa pe tine, ori are pica pe tine dintr-un motiv anume. De ce nu ii povestesti dirigintelui/dirigintei despre toata povestea asta? Ii ai martori pe colegii tai. Stiu ca asta n-ar rezolva mare lucru, dar poate discuta cu ea si poate afla ce o deranjeaza atat de mult. In plus, un profesor nu are voie sa te jigneasca, cu atat mai putin atunci cand tu nu i-ai facut absolut nimic. Incearca sa ii raspunzi, dar intr-un mod civilizat, de exemplu, atunci cand te jigneste, da-i peste nas si intreab-o: "Doamna profesoara, vi se pare normal sa ma jigniti? Din cate stiu e interzis sa faceti acest lucru, si, scuzati-ma ca va spun asta, dar nu va permit". Pastreqza-ti un ton calm si fii sigura pe tine, nu te teme. Daca ii raspunzi obraznic nu faci decat sa pici in plasa ei, sa-i faci jocul. Poate ca asta asteapta, sa te enervezi, s-o jignesti si tu si sa aiba toate motivele sa se comporte asa si sa te invinovateasca pe tine. Prin bun-simt si raspunsuri inteligente ii poti da peste nas. Invata-ti la fiecare ora, fii pregatita pentru ceea ce ar putea sa te intrebe si ai sa vezi ca va realiza ca esti o tipa inteligenta care nu-i face jocul. Cat despre notele pe care ti le da, nu prea ai ce sa faci. ai putea sa inregistrezi cu un telefon (care sa nu te dea de gol) data viitoare cand te asculta si ii asculta si pe alti colegi de-ai tai, ca sa se vada diferenta si apoi sa-i arati inregistrarea cui crezi tu de cuviinta.
Mult succes!
Acum sincer nu stiu ce-ai putea sa faci(doar tu esti in stare sa decizi).
Cunosc si eu profi de astia...
P.S. Poate poarta pica pe tine ca arati mai bine ca ea.
Pai si eu trec tot prin asta numa ca la mine la profa de germana. are vreo 23 de ani ii mai tanara.eu tot pentru varianta a as vota. si pe mine are ciuda ca am tupeu sa ii comentez si altele
patrizia696 întreabă: