| zahareascadotcom a întrebat:

Nevoie de un best friend... Din Bucuresti, aproape 14 ani. Cinevaaa? rolling on the floor NU fac de obicei din astea, da' sunt chiar disperatahappy

4 răspunsuri:
| yanly a răspuns:

Nu o să găseşti un BEST FRIEND pe internet. Încearcă să găseşti pe cineva de la tine de acolo. Întegrează-te în grupuri şi vezi ce iese.

| aleahimk a răspuns:

Nu ti-ai gasit the best friend in grupul de prieteni din care faci parte, cum crezi ca ai putea avea incredere in o persoana care vine aici sa zica,, eu vreau sa fiu /eu pot fi acel/acea best friend"? Cred ca ar trebui sa ii analizezi mai bine pe cei apropiati tie, poate e cineva care merita statutul acesta, dar nu ai luat persoana respectiva in considerare.In zilele noastre nu se mai poate avea incredere in cineva asa cu una cu doua, cum poate s-ar gasi un necunoscut pe net.

| zahareascadotcom explică (pentru aleahimk):

Asta e ca in asa zisul "grup" niciunul nu s.ar potrivi cu mine... Si chiar as avea nevoie de o prietena care sa ma inteleaga si sa aiba aceleasi gusturi cu mine, nu micile esecuri care le.am avut pana acum! Crezi ca nu i.am "analizat" pe cei apropiati mie? raised eyebrows

| aleahimk a răspuns (pentru zahareascadotcom):

I-ai analizat, nu zic ca nu, dar sunt anumite situatii in care sunt persoane care ( ca si tine) doresc sa fie luate in considerare si nu sunt. De aceea am spus sa analizezi mai bine. Si chiar sunt curioasa, daca gasesti pe cineva pe internet, ce ar trebui sa faca pentru a-ti demonstra ca iti poate fi intr-adevar prietena adevarata? (te intreb asta pentru ca nu am mai vazut pana acum pe cineva sa isi caute o astfel de persoana pe net ) happy