Pai poti incerca ceva, poate e baiat serios si nu are de gand sa isi bata joc de tine
Nu stiu ce sa zic. Daca el vrea "altceva"(stii tu ce vreau sa spun) Adica diferenta de varsta dintre voi este uriasa. Nu cred ca ar fi ok sa aveti o relatie. Ideea e ca la varste atat de diferite nu prea aveti obiective comune.
Eu zic nu, dar acum e decizia ta.
Sunt putin confuza deoarece multe persoane mi-au zis ca nu e genul care sa se bage in seama cu o fata. El asteapta sa fie,, curtat'' deoarece multe isi doresc o relatie cu el.De aceea sunt confuza pentru. ca eu intr-un fel i-am atras atentia si stiu clar ca nu ii sta in caracter sa se dea asa din senin la o fata. oricum multumesc pentru parere
Poate a venit la tine ca te iubea, poate era beat.
Eu stiu ca baietii nu vin asa direct la o fata.
Fi foarte atenta cu baietii ce stau cu tine pe interes.
Te pup.
Toate acestea au inceput chiar de cum am venit la majorat. ma privea cam tot timpul.L-am observat. ooo si inca ceva acum imi amintesc. Dupa cateva zile a venit la un local/club si era cu un prieten care ma cunoaste si am2 au venit unde eram eu cu prietena mea si s-au asezat cu noi la masa.Cum a venit m-a prins asa delicat de fata si m-a intrebat ce fac si m-a strans la pieptul lui.Pe moment nu mi-am dat seama cine e. dupa da! m-am cam emotionat dar mi-am revenit.M-am uitat asa ciudat catre el si nu i-am raspuns.Cat a stat acolo incerca sa se bage in seama. nu stiu ce sa fac. Multumesc oricum pentru sfat :*
Nu trebuie sa faci nimic! il lasi pe el sa vina la tine daca chiar te place.
Asta si incerc. Nu imi place sa ma bag eu in seama cu baieti. ii las pe ei.Dar cu acesta pur si simplu il plac si recunosc. Multumesc pentru sfat :*
Elenastoica9 întreabă: