| AbbyXQuinn a întrebat:

Nici n-au trecut 10 minute de cand m-am certat cu cea mai buna prietena si deja imi vine sa explodez. straight face Motivul? Comentarii idioate si certuri prostesti cu un fost iubit rolling eyes. Eh prietena mea cea mai buna crede ca sunt copilaroasa si ca nu-mi fac timp pentru ea. Aici am contrazis-o dar nu vrea sa ma asculte. Mereu isi sustine doar parerile ei, deci n-am cum sa o conving. La faza cu copilaria, am fost de acord cu ea.Stiu ca sunt si probabil ar trebui sa ma schimb dar, nu stiu cum sa o fac in timp record ca sa ne intoarcem din nou la vechea noastra prietenie. Well...ea vrea sa luam o "pauza" crede ca e bine straight face Nu, nu e. Ea e singura mea prietena, in ea am cea mai mare incredere. Acum ca m-am certat cu ea, viata mea e compromisa. Nu o sa mai fac altceva infara de faptul ca o sa intru in clasa, o sa ma asez in banca si probabil voi citi dintr-o carte. sad. Urasc faptul ca ea chiar crede ca nu e importanta pentru mine. O iubesc. Dar nu inteleg. Deci intrebarea mea e, cum sa o fac sa se razgandeasca? Nu mai suport. Am inceput sa plang gandindu-ma ca nu o sa mai vorbesc cu ea :-s. Mi-e frica. O sa fiu singura. Va rog, ajutati-ma. sad

1 răspuns:
| BlackCinnamon a răspuns:

Nu o sa fii, ataca, fa'o sa inteleaga ca nu e chiar totul pentru tine, pentru ca acum si'a luat'o in cap, crede ca fara ea nu faci nimica (asa si e) si vrea sa te faca sa suferi ca te'ai luat la cearta cu ea. O sa fie bine, o sa vezi happy, e prietena ta cea mai buna, daca tine a tine cum tii tu la ea, o sa vina inapoi