| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

crying crying nici nu ma pot opri din planscrying. Bun deci la barul naseii mele lucreaza o fata pe nume Ioana. Ea are o fetita si un asa zis sot.Sotul ei este nebun si s-a despartit de el. El o tot cauta.
Tatal meu(sunt sigura ca o place pe Ioana) se tot baga intre ei.Il tot sune pe el(nu stiu cum il cheama) si il ameninta s-o lese in pace pe Ioana. El l-a intrebat pe tata de ce se tot baga iar tata i-a raspuns ca da divort de mama si se casatoreste cu Ioana(ducasar ca nu-mi pasa ca nu il iubesc deloc). El a sunat-o pe mama si i-a spus ca atunci cand scapa de la spital(e nebun)vine la mine la scoala si ma fura si nu stiu ce imi face.
TPU ce sa fac? El e nebun...ar fi in stare.Si politia nu ii poate face nimica...Imi este frica! Ajutati-ma, va rog! Daca ma violeaza? O sa raman cu o trauma din toate astea!

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cum adică atunci când scapă de la spital că e nebun? Dacă are probleme psihice, să rămână în spital! Vorbeşte cu mama ta şi explică-i că eşti expusă unui risc foarte mare. Baftă!

| Alleee18 a răspuns:

Da.pai.e cam trist... Incearca sa ii spui tatalui tau, sau.cum a zis si Sicmao,ia'ti un spray paralizant,desi nu cred ca vei avea puterea sa faci ceva de frica. Incearca sa te calmezi, poate ca nu va veni pe bune.Of, nu stiu ce sa zic... Nu iti pot da un sfat. Sper doar sa fii bine. Asemenea oameni ar trebui sa stea doar prin spitale/puscarii

| RockaruL a răspuns:

Ma infioara povestea ta, si acum tremur...suna la politie sau fa o plangere daca iti face ceva... Oricum nu te poate lua.Nu are niciun drept asupra ta daca este cum zici tu.
Bafta si numai bine!

| Sicmao a răspuns:

Nu pot decat sa-ti recomand sa-ti cumperi un spray paralizant.Pa si imi pare rau pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi normal ca te violeaza daca iti scoti asa fundul. Zi la un coleg mai musculos sau nu stiu la cine naiba sa stea cu tine.