anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cand am ajuns sa-l iubesc atat de mult, ne vedem 1 data pe an, el e plecat, simt k toate nu ar avea rost daca nu l-as mai avea, e altfel decat ceilalti in anumite privinte si totusi ne certam, ma face sa sufar, am gresit cand i-am ascuns un lucru si de atunci certa, nu vrea sa ma piarda.nu vreau sa-l pierd, si totusi sunt zile intregi cand nu-mi da macar un bip, cand ne impacam imi spune ca inima lui bate pentru mine, k sunt mereu in gandul lui si chiar daca nu ma baga in seama.chiar vorbeam la un moment dat de un viitor impreuna. cel mai mult ma doare ignoranta lui, fiind la distanta este important sa dea macar bip, mi-a dovedit de atatea ori ca ma iubeste si totusi uneori nu mai vad sensul vietii din cauza lui, ca nu ma intelege, am gresit dar el dramatizeaza, uf, ce sa fac? in clipa asta spun si stiu mereu asta k el e viata mea, ca il iubesc in clipa urmatoare ma intreb daca se merita sa sufar atat.motivul pentru care-l astept este k imi doream un viitor impreuna, si totusi am atatea indoieli uneori, asta din pricina ignorantei lui, si nu stiu ce sa fac, ce sa fac oare?

1 răspuns:
| Gazulyna a răspuns:

Eu cred ca ar fi o iedee buna sa discuti cu el despre ceea ce simti...