| noname90 a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep.Parintii mei se cearta din cauza bunicii(mama tatalui). Tata a mai fost casatorit o data si pentru ca i-a murit sotia,s-a casatorit cu mama, si ne-a facut pe mine si sora mea.Problema e ca, bunica nu o prea inghite pe mama nici pe noi doua...Recent tata a fost la ea sa o ajute cu treaba, iar dumul si toate cele necesare le-a platit mama.Nu a zis nimic.mereu tace si nu zice nimic.de ziua tatalui meu,bunica l-a sunat sa il felicite, tot tacamul...mentionez ca nu am mai avut bani de cadou si nici nu am gasit ce voiam,si prin urmare am cumparat doar tort, cadoul ramanand sa il cumparam alta data.seara a vorbit si mama cu bunica si i-a zis,nu stiu ce. si a intrebat de cadou,si mama i-a spus ca nu am luat pentru ca nu am avut bani, bineinteles ca a si ca baiatul ei merita mai mult ca nu are cadou saracul iar mama s-a suparat.ieri cand am mancat mama i-a prajit tatei niste carne si separat i-a pus ciorba si i-a zis sa manance carnea cu ciorba(in perioada ziua tatei-ieri, tata a stat singur acasa si nu a facut nimic)si am intrebato pe mama:serios? carne cu ciorba? Si s-a suparat...nu va zic ce a urmat...mi-a zis sa ma mut cu tata,ca eu mereu ii dau dreptate lui, ca tin cu el ca o sa imi para rau intr-o zi, ca o sa o regret.Imi pare rau pentu cele intamplate, stiu ca toate se datoreaza bunicii mele pentru ca pune paie pe foc.Mama nu vrea sa vorbeasca cu mine,refuza tot ce e facut de mine, ma respinge.Nu stiu ce sa fac. Ajutor.

1 răspuns:
| pietrean a răspuns:

Cam alambicata postarea,daca scrii fara punct,fara virgula,trebuie sa stai cu picioarele in apa rece ca sa intelegi ceva.
Mama si tatal cu care stai in casa,sunt parintii tai biologici si ai surorii tale,da? Bunica,este mama tatalui tau,da? Ea nu o suporta pe mama ta? Tata nu are nici-un venit si este intretinut de mama voastra?
Ce sa inteleg, ca mama s-a suparat pe tine, ca nu erai de acord sa manance tata, ciorba cu carne prajita, impreuna? Ce legatura are bunica in treaba asta? Ce faci tu si mama nu este de acord cu ceea ce faci?
Vezi cate intrebari sunt fara raspuns?
Fii mai explicita in relatare si poate o sa-ti dam atunci un sfat.