| MiK3L a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep... So. Imi place la nebunie de o fata, nu stiu daca intr-adevar si ea ma place, dar suntem foarte buni prieteni, nu prea stiu cum s-o abordez sa-i spun ceea ce simt pentru ea, mi-e tare teama sa nu stricam prietenia. Tin mult la ea.ba chiar cred c-o iubesc. oarecum. Ma gandeam s-o invit in oras, dar cred ca am prea multe emotii s-o fac, o visez mai tot timpul, imi zambeste de fiecare data cand ne intalnim, ba chiar uneori ma ciupeste cand trece pe langa mine, si eu ma prefac ca nu o vad, Facand naveta spre scoala cu acelasi autobuz o caut intotdeauna cu privirea, si ma uit lung la ea sa vad daca ma observa, tind sa cred ca si ea vrea ca eu sa o bag in seama, si sa fac primul pas. Vorbim pe mess aproape pe fiecare zii, incerc sa ma implic si in unele probleme de-ale ei. Cand o vad in fata mea incep sa tremur tot. Si eu imi doresc mult sa fim impreuna, mai ales ca stiu ca si ea e in aceeasi situatie cu mine adica ( solo ). Nu stiu ce sa fac.Mentionez ca suntem de aceleasi varste. 15. PLSS HELP!

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Grabeste-te incet si nu fi tipul de om in viata cu dictonul"hai fa-n fan" ca pierzi enorm.Gasesc daca tu nu ai supraevaluat "semnele" ei ca si ea te place si ar fi timpul sa ai spui ca ai vrea sa fie prietena ta.In functie de raspuns iti dai seama de relatia ta pe viitor cu ea.Nu incerca sa ai impi reguli ca o pierzi imediat,ai poti sugera pe parcurs ca tu ai esti doar ei loial, numai de ea iti place si o intrebi si tu daca ea este de acord, etc.Fii precaut insa nu timid ca...ti-O SUFLA ALTULLL! Bafta si succes