| Adela_Anca_1997 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep. Am avut pana acum cateva relatii, nu pot sa le numesc relati pentru ca nu am fost, erau la distanta. Acum sunt cu un baiat si acelasi cartier, ne intelegem bine, ne iubim. Pana acum am avut "saruturi" mici, dar cand vorbeam cu el, mi-a zis sa incercam un sarut mai lung, am zis bine, dar eu nu stiu sa sarut, mi-am zis "eh, cat de greu poate sa fie" si ieri cand ne-am intalnit, logic, vroia un sarut mai lung. Ok, ne-am sarutat si din greseala l-am muscat de limba, putin, si mi-a zis "stai, tu nu stii sa saruti" si a bagat un zambet pervers, in momentul ala m-am simtit incredibil de prost, mi-a stricat toata ziua. Acum imi e rusine sa vorbesc cu el, ce o sa fac data viitoare cand ne vedem? Va rog, da-ti niste site-uri, video-uri sa vad cum se sarutat, sa am macar habar. Nu stiu, va rog ajutati, mai da-ti voi niste sfaturi sad

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Mai, un barbat adevarat, nu un idiot, invata o fata cum sa sarute, iubita fiindu-i fiinta cea mai draga, vazand-o ca o fire gingasa. Daca tembelul asta n ue asa, apoi da-l mosului incolo si ia-ti altul, ca tanara esti, frumoasa esti. deci nu ai nicio problema in a gasi baieti. De scoti un deget afara, sunt sigura ca deloc vin 5 pe el!winking

| BellaKiოNana a răspuns:

Pai cind te saruti mai musti si de limba.Asta se face din pasiune nu e nimic grav.Stai calma.Iar daca vrei sa te inveti a saruta, tu deja ai facut-o, pentru caa ai avut primul sarut si deja ai habar ce e ala un sarut.Si nu e nevoie sa te inveti pentru ca sarutul vine de la sine pur si simplu lasi buzele sa le sarute pe celelalte si daca nu vrei tu el singur te poate saruta, intr-un fel oarecare sa te conduca big grin fii pe pace, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat, iar daca iti mai zice odata ca nu poti saruta ii zici simplu : - Tu ce te-ai nascut invatat?