Off. Da-i si tu omului putina libertate acolo, da' explica-i ca nu este nevoie sa bage texte d-astea stupide. Daca s-a plictisit stand cu tine si vrea sa plece de ce sa nu-ti spuna Sau sa te faca sa te simpti prost.:-s si cu 'rasfatata lui :d' mai daca iti face pe plac, poate vrea sa te faca fericita, sa te simti tu bine, bineinteles ca daca face asta tine la tine, mult/putin, nu stiu, da' tine :d [ zic eu. ]
Ceva in genu` patesc si eu acum.eu zic sa-i da`i papuci, nu lasa un baiat sa te joace pe degete, si nici sa te faca sa plangi.joaca`i tu pe degete, si fa`i sa planga.cum era vb aia " respect pentru fetele care au facut fraieri sa planga ".
poti sa-ti faci un id fals, si sa te dai la el. pune`l la incercare. poate chiar te iubeste, sau poate trece prin ceva mai greu si nu poate sa-ti spuna.
intalneste`te cu el si vorbiti despre problema pe care ai sesizat`o, poate o sa te inteleaga.
Fundita?; x
Si baftaa :*:*
Fii mai pasiva cu el.Controlul este cea mai buna cale de a indeparta o persoana.Nu cred ca a facut o crima de stat ca s-a jucat cu prietenul sau.Pana la urma asa sunt baietiiNu-l mai tine asa din scurt. E pacat sa pierzi o relatie din cauza asta