| MorganaM a întrebat:

Nici nu stiu unde sa postez intrebarea... E legata de intentiile celor ce organizeaza o petrecere de Craciun, si as vrea opinia voastra, caci eu nu sunt cu prea multa experienta de viata si ma gandeam ca ma puteti voi ajuta.

M-a sunat o prietena sa ma intrebe daca vreau si eu sa vin cu ea si inca doua amice la o petrecere din ceva oras din apropiere. Ziceau ca acolo multi se iau la intrecere cu petrecerile, altii invita oamenii si inainte cu 3 luni si ca cel care face petrecerea invita pe de gratis din tot judetul daca poate si transporta el gratis cu masina, doar sa vina cat mai multe fete. Mi s-a parut ciudat ca prietena mea a zis ca fetele vin gratis. Si am intrebat ca baietii trebuie sa plateasca? Si ea a zis ca nu, ca pot veni si baieti, amici ai nostri.

Dar cred ca ei, cand a primit invitatia, i-a fost spus de multe ori ca fetele pot veni gratis, altfel n ucred ca spunea si ea la fel de des de chestia asta. Si am intrebat-o si a tot zis ca e ok, ca pot veni si baieti, dar ca cel sau cei care organizeaza ar fi vrut sa duca si ceva fete din nu stiu ce oras, doar ca nu cunosc pe nimeni de acolo. Si ea imi spunea ca va fi ok, ca doar nu au aia droguri acolo si alte prostii. Dar eu ma cam tem. Mi-a zis ca au de fapt doua case alipite.

Ma gandesc ca acolo sunt nu stiu cate camere, si odata ma poate trage careva intr-o camera! Si cum e muzica data la tare, ma mai aude soarele daca strig sau nu.

Chiar nu stiu ce sa cred, sunt eu prea paranoica? Am luat-o cumva razna de la cate cazuri am vazut si auzit? Sau e normal sa am un semnal de alarma in creier cand aud asemenea lucruri si feluri de invitatii?

Daca m-ati putea lamuri,,, ar fi super Va rog.

2 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa te duci la cineva din alt oras pe care nici macar nu cunosti.

| RAY a răspuns:

Chemati politia langa casa in caz de ceva se ocupa ei