| perfect a întrebat:

Niciodata nu mi-am dat seama de un lucru.Imi place cand ma privesc multe fete... insa cum stiu daca ma place vreuna... adica cum imi dau seama ca aceea fata este interesata de mine?

De ex.: Astazi am fost la corigenta (Rusine sa imi fie) si se uitau vreo 4 fete la mine... la fiecare gest.Insa una dintre ele se uita mai tot timpul whistling. Sa inteleg ceva din asta... sau sunt doar priviri simple?

Răspuns Câştigător
| NimeniAlta a răspuns:

Pai nu o sa vezi niciodata o fata oarecare ca vine la tine si iti zice:" hey iesim la un suc?batting eyelashes", in afara de alea tupeistethinking straight face ...totusi.eu zic sa nu le bagi in seama si sa cunosti fete prin intermediul amicilor tai, nu necunoscute... Daca te "vualeaza"? rolling on the floor

36 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Poi depinde cum se uita smug

da rusine, rusine sa iti fie laughingwinking

pai intreab-o : esti sau nu esti interesata de mine? laughing sa stiu si eu sa nu ma mai tot kinui sa imi dau seama laughingwinking

ma depinde de gesturi, priviri .sti cum ii aia fite, gesturi si tupeuwinking

| inna a răspuns:

Asa e, baga o poza.

| xibalba a răspuns:

Ontopic: 1. rusine sa iti fie (apropo, tu ti-ai facut`o cu manutele talehappy ) 2. foloseste`te de instincte... sau mai bine o intrebai chiar pe ea.

offtopic : poza e foarte posibil sa nu se fi incarcat din cauza marimii. incearca sa incarci pe site o poza mai mica sau o poti micsora pe aceea pe care vrei sa o pui

| JustMeFlory a răspuns:

Eheee! Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place! Era interesata de tine asta e clar! Asa mai fac si eu cand ma atrage un tipbig grin...
Dar tu nu ai avut nicio reactie? Nu ai bagat-o in seama? huh?thinking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Si ce ai vrea sa iti spunem noi? da-ne o poza cu tine si iti spunem parerea noastra?:devil)

| NimeniAlta a răspuns:

Pai toate fetele sunt interesate de baietii care arata bine...Cum stii daca te place vreuna?thinking Da-te la ea si ai sa vezi laughing... app... zic si eu ca fetele de mai sus... Pune pozaaasmug laughing

| NimeniAlta a răspuns:

Daca nu se incarca... da hi5 cevalaughing ...la atmosfera chiar ca ai dreptate...Sa lasam exemplul cu corigenta...Altu mai ai?

| NimeniAlta a răspuns:

Bre, deci, ne intindem prea mult si tot nu ajungem la o concluzielaughing... Fetele se uita dupa toti tipii care sunt buni ...Asa cum baietii se uita la fetebatting eyelashes ...Deci daca ii faci avansuri la una, o sati cada la picioarelaughing ...Mai e ceva de spus?thinking

| NimeniAlta a răspuns:

Tu o spui ridicolrolling on the floor ...Pai...daca se uita 500 de fete la tine. tu la toate trebuie sa te dai?straight face

| NimeniAlta a răspuns:

laughing dur...bre...eu ma duc la somn.mai vorbim maine daca mai vrei sa te "lamuresc"laughing... Misto rau convorbirea astarolling on the floor ...Noapte bunaabig hug

| MissD a răspuns:

E posibil ca o persoana de sex opus sa te priveasca admirativ, dar mai exista si posibilitatea sa te priveasca pentru ca te porti ciudat sau ca exista ceva ciudat la tine

| www a răspuns:

Pai pune o poza cu tine si itit spunemlaughing...

| www a răspuns:

Hai sa o luam invers. tu daca vezi o tipa buna pe strada te uit dupa ea nu...deci (desi nu merge sa pui o poza.) din ce ai zis arati bine.asa ca probabil ca tipele care intorc capul dupa tine isi zic " mama ce bun e tipul".

| zuzushi a răspuns:

Oo...mr. perfect laughing nu iti mai vazusem intrebarile thinking
auzi...dar parca erai perfect thinking daca esti perfect, privirile alea ar trebui sa fie tot timpul admirative...alea alea. sa se dea fetele la tine...ca rar mai gasim noi un baiat...perfect...asa ca tine tongue

| zuzushi a răspuns:

Oo...mr. perfect laughing nu iti mai vazusem intrebarile thinking
auzi... dar parca erai perfect thinking daca esti perfect, privirile alea ar trebui sa fie tot timpul admirative...alea alea. sa se dea fetele la tine...ca rar mai gasim noi un baiat...perfect...asa ca tine tongue

| zuzushi a răspuns:

Oo pardan.ma scuzati. am trimis de 2 ori acelasi raspuns blushing straight face

| zuzushi a răspuns:

Vai nu cred... ma dezamagesti sad
nu mi vine sa cred sad

| zuzushi a răspuns:

A mie imi ziceai noapte buna? laughing
oke. noapte buna big grin

| zuzushi a răspuns:

laughing
ar fi ceva sa se si recunoasca

| perfect explică:

Www nu pot pune poza cu mine deoarece nu se incarca cand uploadez...

Din punct de vedere fizic arat bine.

1.83, ochi caprui -verzui, merg la sala de 2 luni, creol.

| perfect explică:

Poi nu ma purtam ciudat... Eu doar stateam.

| perfect explică:

Nimenialta... nu se incarca cand uploadez pozasad.
Mda... nu prea a fost o atmosfera de "agatat" tinand cont ca ma aflam acolo pentru o corigenta.

| perfect explică:

Clar... si cand merg cu masina... sau cand merg al cumparaturi... pe strada... acu nu sunt eu George Clooney... dar na' whistling laughing

| perfect explică:

Cand vad o fata frumoasa nu intorc capul dupa ea.Ma uit la ea si cat o vad dar nu intorc capul dupa fete. Mi se pare o prostie sa iti dai 2 palme cand te uiti la fundul unei fete pe strada.

Mda tot nu sunt lamurit cand stiu daca o fata este interesata de mine... mai astept raspunsuri

| perfect explică:

Si care ar fi replica potrivita? Buna ce faci? Observam ca te uitai la mine altfel decat se uita alte fete... vrei sa iesim la o cafea? suc etc.
Ridicol ha?

| perfect explică:

Nu ma dau la toatelaughing. Stiu ca o spun ridicol dar... prefer sa faca ea primul pashee hee.

| perfect explică:

laughing) eee acu si tu. Imi plac fetele tupeiste:X. Din pacate sunt pe cale de disparitie. Daca ar veni o fata la mine si ar folosi replica pe care ai folosito tu direct spuneam da fara sa ma gandesc.big grin

| perfect explică:

Haha noapte buna nimenialta :*:*:*

Poi incerc sa fiu perfect... dar na nu imi iese totdeauna

| perfect explică:

Intotdeauna *

Glumesc si eu laughing).big grin noapte buna si tie :*:*:*