Pai nu o sa vezi niciodata o fata oarecare ca vine la tine si iti zice:" hey iesim la un suc?", in afara de alea tupeiste ...totusi.eu zic sa nu le bagi in seama si sa cunosti fete prin intermediul amicilor tai, nu necunoscute... Daca te "vualeaza"?
Poi depinde cum se uita
da rusine, rusine sa iti fie
pai intreab-o : esti sau nu esti interesata de mine? sa stiu si eu sa nu ma mai tot kinui sa imi dau seama
ma depinde de gesturi, priviri .sti cum ii aia fite, gesturi si tupeu
Ontopic: 1. rusine sa iti fie (apropo, tu ti-ai facut`o cu manutele tale ) 2. foloseste`te de instincte... sau mai bine o intrebai chiar pe ea.
offtopic : poza e foarte posibil sa nu se fi incarcat din cauza marimii. incearca sa incarci pe site o poza mai mica sau o poti micsora pe aceea pe care vrei sa o pui
Eheee! Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place! Era interesata de tine asta e clar! Asa mai fac si eu cand ma atrage un tip...
Dar tu nu ai avut nicio reactie? Nu ai bagat-o in seama? huh?
Si ce ai vrea sa iti spunem noi? da-ne o poza cu tine si iti spunem parerea noastra?:)
Pai toate fetele sunt interesate de baietii care arata bine...Cum stii daca te place vreuna? Da-te la ea si ai sa vezi ... app... zic si eu ca fetele de mai sus... Pune pozaaa
Daca nu se incarca... da hi5 ceva ...la atmosfera chiar ca ai dreptate...Sa lasam exemplul cu corigenta...Altu mai ai?
Bre, deci, ne intindem prea mult si tot nu ajungem la o concluzie... Fetele se uita dupa toti tipii care sunt buni ...Asa cum baietii se uita la fete ...Deci daca ii faci avansuri la una, o sati cada la picioare ...Mai e ceva de spus?
Tu o spui ridicol ...Pai...daca se uita 500 de fete la tine. tu la toate trebuie sa te dai?
dur...bre...eu ma duc la somn.mai vorbim maine daca mai vrei sa te "lamuresc"... Misto rau convorbirea asta ...Noapte bunaa
E posibil ca o persoana de sex opus sa te priveasca admirativ, dar mai exista si posibilitatea sa te priveasca pentru ca te porti ciudat sau ca exista ceva ciudat la tine
Hai sa o luam invers. tu daca vezi o tipa buna pe strada te uit dupa ea nu...deci (desi nu merge sa pui o poza.) din ce ai zis arati bine.asa ca probabil ca tipele care intorc capul dupa tine isi zic " mama ce bun e tipul".
Oo...mr. perfect nu iti mai vazusem intrebarile
auzi...dar parca erai perfect daca esti perfect, privirile alea ar trebui sa fie tot timpul admirative...alea alea. sa se dea fetele la tine...ca rar mai gasim noi un baiat...perfect...asa ca tine
Oo...mr. perfect nu iti mai vazusem intrebarile
auzi... dar parca erai perfect daca esti perfect, privirile alea ar trebui sa fie tot timpul admirative...alea alea. sa se dea fetele la tine...ca rar mai gasim noi un baiat...perfect...asa ca tine
Nimenialta... nu se incarca cand uploadez poza.
Mda... nu prea a fost o atmosfera de "agatat" tinand cont ca ma aflam acolo pentru o corigenta.
Clar... si cand merg cu masina... sau cand merg al cumparaturi... pe strada... acu nu sunt eu George Clooney... dar na'
Cand vad o fata frumoasa nu intorc capul dupa ea.Ma uit la ea si cat o vad dar nu intorc capul dupa fete. Mi se pare o prostie sa iti dai 2 palme cand te uiti la fundul unei fete pe strada.
Mda tot nu sunt lamurit cand stiu daca o fata este interesata de mine... mai astept raspunsuri
Si care ar fi replica potrivita? Buna ce faci? Observam ca te uitai la mine altfel decat se uita alte fete... vrei sa iesim la o cafea? suc etc.
Ridicol ha?
) eee acu si tu. Imi plac fetele tupeiste:X. Din pacate sunt pe cale de disparitie. Daca ar veni o fata la mine si ar folosi replica pe care ai folosito tu direct spuneam da fara sa ma gandesc.
Haha noapte buna nimenialta :*:*:*
Poi incerc sa fiu perfect... dar na nu imi iese totdeauna