Gresesti cu afirmatia ta ca nimeni nu te mai vrea. Nu exista parinte sa nu-si mai doreasca copilul, indiferent de atmosfera din casa. Mai exista un adevar conform caruia nu noi ne alegem parintii, dar si invers e adevarat. Daca la tine acasa e o atmosfera nesanatoasa, demonstreaza-le prin comportamentul tau ca problema e numai la ei. Pune mana pe carte, termina scoala, rabda si ai sa vezi ca numai asa vor veni si rezolvarile la problemele tale.
Esti nepasator, nu poti da vina pe parinti ca nu ti-ai scos mediile, chiar si pierzand cateva pauze ti le puteai scoate
Frate stai calm destreseazate cumva inteleg ce simti frate atat de bine ancat doare si ai mei eu nu-s bun fratimeo nu face nimic dar ai mai bun pe mine zbiara vine sa ma loveasca etc crede-ma si eu am vrut sa plec de acasa am plecat dar partea nasoala nu am avut unde sa ma duc totusi am stat pana seara si i-am bagat an boala au venit la mine sasi ceara scuze deci cred ca ar fi o solutie sunt pe a 8 dar stiu ce zici mi se antampla an fiecare zi se cearta de la orce ma cearta de la orce
RazvanCazan întreabă: