Bravo tie ca nu te lasi influentata!
Cei care te evita nu iti sunt prieteni foarte buni, deoarece prietenii foarte buni sunt alaturi de tine, si in plus nu au de ce sa te evite pentru ca nu fumezi. Ei vor sa fie cool (deoarece asa este la aceasta varsta) si cred ca fumand o sa reuseasca, dar nu e asa.
Stiu ca nu te simti bine ca ceilalti te evita, dar gandeste-te ca daca ti-ar fi intr-adevar prieteni nu te-ar evita.Sigur exista vreo persoana care sa iti fie cu adevarat prieten, chiar daca este una sigura.Mai bine ai putini prieteni dar de treaba, decat multi dar care sa nu tina la tine si sa iti doreasca doar raul.
Ai rabdare ca aceasta situatie sa treaca, si eventual daca vrei si crezi ca poti incearca sa fii tu o prietena buna si fa-i sa vada efectele negative ale fumatului, chiar daca va fi greu.
Succes!:*
Succes!
Sa le spui ca nu este bine ce fac. Dar in niciun caz nu te apuca si tu! Spune`le ca se imbolnavesc. Daca nu iti acorda atentie, ia legatura cu parintii lor!
Bafta!
Sa rezisti tetatiei si sa-ti dai singur seama ca astfel de persoane nu ar trebui sa se afle in preajma ta, iar cei care te evita iti demonstreaza ca nu ti-au fost niciodata prieteni.Asa ca ai grija ce faci si incearca sa rezisti tentatiei, daca fumezi nu esti nici mai frumos, nici mai destep, nici mai interesant esti doar putin cam naiv ca ai reusit sa te alaturi lor si nu ai rezistat.Bafta!
Deci nu iti sunt prieteni adv stai in banca ta nu intra in anturaju lor foarte bine ca nu ai acceptat si nici sa nu accepti
In primul rand daca unii colegi au incercat sa te convinga sa fumezi nu ii poti numi prieteni foarte buni.
In al doilea rand nu ai nevoie de genul asta de prieteni langa tine, ar trebui sa-ti faci si niste prieteni noi.Doar nu o sa-ti distrugi tu sanatatea doar ca sa pastrezi relatia cu ei.Doar ignora-i si probabil ca o sa inceteze in cateva zile daca o sa vada ca presiunile lor nu au niciun efect asupta ta.
Este foarte bine ca ai refuzat! esteproblema lor! isi fumeaza sanatatea lor, banii, lor nu pe a ta! nu stiu ce ar trebui sa faci, sa le spui ca nu e bine ce fac, sa le deschizi ochii! cei mai multi oameni decedati din lume au fost fumatori! te sfatuiesc sa nu incerci niciodata!
In primul rand daca ti-ar fi prieteni asa buni cum zici nu te-ar evita. pentru ca multi prieteni au opiinii dif in privinta fumatului si nu se destrama o preietenie din cauza asta, incearca sa le explici ce parere ai tu despre fumat sh ca nu ar trebui ca fumatul sa stea in calea prieteniei voastre! bafta:*
In primul rand daca ti-ar fi prieteni asa cum zici, nu ar trebui sa te evite din cauza ca tu ai refuzat sa fumezi. e adv fiec are opiniile lui despre fumat dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te ignore.incearca sa le explici ceea ce crezi tu despre fumat sh ca nu ar trebui sa stea asta in calea prieteniei voaste! bafta:*
Mersi mult pentru sfaturi. voi incerca sa fac asa cum mi-ati spus iar daca nu merge imi voi gasi alti prieteni.
croissant întreabă: