| alexutza_1725 a întrebat:

Niste povesti de groaza...adevarate? care vi sau intamplat? sau si imaginare...plss pentru cea mai infricosatoare

Răspuns Câştigător
34 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Erau odata doua prietene care au mers impreuna cu mamele lor ambele vaduve intr-o excursie in Venetia.
In avion li se parea ca tot timpul in spatele lor se aflau doi oameni dar niciodata nu au reusit sa ii vada. Celor doua femei le era foarte frica dar nu le-au spus si fetelor ca sa nu se sperie deoaree aveau doar in jur de 9 ani.
Sotii celor doua femei au murit in urma cu 5 ani intr-un mod misterios si nimeni nu a aflat cauza, cei doi fiind gasiti intr-o groapa.
Cand au coborat din avion s-au simtit dintr-odata in siguranta, neavand acea senzatie groaznica de a fi urmarit de cei doi necunoscuti.
-Mama, putem merge cu canoea? intreba Layla, fetita de 8 ani.
-Da, putem merge? intreba si Carrie, cealalta de 9 jumatate.
-Sigur, au spus cele doua vaduve.
Cand s-au plimbat cu canoea pe rau, era singura barca care mai era libera deoarece era cam tarziu, fiind ora 22 iar doar un singur lucrator mai lucra dar si acela s-a dus la culcare si fetele cu mamele lor s-au plimbat singure in jurul centrului Venetiei.
Totul era frumos si nimic nu se compara cu senzatia de liniste care o aveau. Fetitele erau fericite de excursie si abia asteptau sa manance spaghetti la restaurantul italian, dupa aceea.
Desi era iulie si era foarte cald, dintr-odata totul deveni rece ca un mort.Mamele se inspaimantara caci deodata se facu si intuneric bezna. Ce se intampla? Totusi reusira sa vada o canoe in zare.
-Ce sa fie? se intrebara vaduvele.
Canoea se apropia incet incet si femeile au reusit sa desluseasca doua siluete imbracate intr-o roba neagra cu gluga si sub aceasta se vedea o fata alba ca varul si ochi verzi si albastri, ca sotii femeilor.
Cele doua se speriara groaznic caci siluetele se vedeau clar in lumina slaba a lunii pline.La un moment dat, canoea a disparut dar fetitele au simtit un fior de gheata si au observat ca cei doi barbati erau in canoe si aspirau sufletele lui Layla si lui Carrie. Femeile au ramas ingrozite cand barbatii au inceput sa planga cu lacrimi de sange si sa umple canoea cu sange.
-De ce ne-ati lasat? a spus cel cu ochi albastri, Kyle.Trebuia sa veniti cu noi.
-Nu veti scapa nepedepsite pentru necinstea voastra, a zis cel cu ochi verzi, Steve.
Femeile au inceput sa tipe.
-Daca mai tipi, te omor! a zis Kyle.
Si cutite ascutite au intrat in lemnul canoei si toata Venetia era cuprinsa de sange.Steve a luat o coasa si le-a omorat pe ambele femei iar fetitele, Layla si Carrie inca traiesc cu frica ca Kyle si Steve vor reveni si dupa ele, care s-au trezit ca dupa un vis dar mamele nu erau acolo si ele erau in aeroport, pe o banca...

| DracusorImpielitat a răspuns:

Daca tu chiar vrei povesti de groaza, ia-ti o carte horror de la biblioteca, sau cumpara una citeste-o pe intuneric sub plapuma cu lanterna aprinsa, noaptea, singura acasa.

| tia a răspuns:

Un camping cu mai multi colegi, intr-o padure. Acolo spre seara se lasa cu povesti de groasa, f infricosatoare si cand se hotaraste toata lumea sa mearga sa doarma, unul dintre ei gaseste un cadavru, un barbat spanzurat.sau ceva d genul:d toata lumea se sperie.lasa totul acolo si vor sa plece sa iasa din padure, drumul e inchis, masinile au facut pana si nu mai este cale de scapare. laughing
intr-un sfarsit in fuga lor nebuna se face dimineata, ei tot nu reusesc sa gaseasca o cale de iesire din padure, si sunt raniti unul cate unul. Ramane un singur baiat, care nesuportand sa vada atatea suflete moarte langa el, se spanzura si el. Acea padure fiind una din cele mai infricosatoare paduri din cate exista.
Sper ca ti-ai dat seara ca e imaginara povesteahee hee
Bafta!

| cockie_green a răspuns:

Povestea asta chiar ii s-a intamplat unei prietene.deci e reala
Andreea si cele 2 verisoare ale ei, care aveau 4 si 6 ani, andreea avand 11 au ramas la tara la matusa ei
langa ele era un vecin nebun.foarte nebun
intr-o zi andreea si verisoarele ei au ramas singure.atunci acel om nebun a venit in curtea lor, a ciocanit la usa dar a intrat cu forta. avea un cutit la el. vroia sa le omoare. ele dupa mii si mii de tipete a venit matusa lor si la luat pe nebun si la dat afara. a doua zi a venit din nou nebunul doar ca a alergato pe matusa lor si pana la urma a plecat. dupa o saptamana cand andreea si verisoarele lor erau singure a venit el cu o gaina in curte la ele si ia taiat capul de fata cu ele ...si de atunci ele nu sau mai dus la matusa lor.
Asta e...

| caramelagurl33 a răspuns:

E adevarata, citeste! nevoie
funditta.
langa tabara mea era o casa veche si daramata (aproape)
Eu si prietena mea eram hotarate sa intram acolo. aveam provizii in rucsacuri.
1. 2... 3! si deschisesem usa.erau chestii vechii, papusi urate(ce cautau inh casa nu stiu)fara ochi, care cantau singure.eram speriata deoarece prietena mea avea astm! dar era calma, ca eu is cam superstitioasa si cred in fantome.
-hai! zice ea.
nu.
hai
nu
hai!
nuuuu!
Dar ea ma tragea cu toata forta. urcam pe scari care scartaiau rau de tot, si erau asa de vechi ca se rupse bara de la ele. Dar, cand aprinsesem becul (surpriza ca mergea)NU ERA NIMIC.decat praf si paienjeni si o pisica... ce sa caute o pisica in casa aia veche?
eu si prietena mea ne-am speriat asa tare ca fugisem, dar eu m-am imiedicat. O, O ceva se tara pe piciorul meu. Daiana, prietena mea, ma tragea asa tare (e fortoasa)ca ma scoase de acolo repede si chestia disparu.era o balta fix in fata usii.DE UNDE SI AIA? nu stiu. iesisem pe usa.Lumina! Doamna m-a certat rau si pe mine si pe ea.SI DA, E ADEVARATA! bine ca nu mai stiu numele taberei...

| alex100 a răspuns:

Nu prea am auzit povesti de groaza dar pe ANIMAX este un anime foarte iteresant se numeste "Povesti de groaza"
poate gasesti cateva si pe YouTube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 miri se casotoresc asa la nunta adica la restaurnt ei pleaca in padura, mirele is rupe camasa se urca inr-un copac si cu manecile de la camasa se spanzura, era un plan pus la cale de amandoi, femeia is ia coronita din cap isi taie venele apoi is taie o vena de la gat, si in ultimul moment ea a spus: moartea moartea sa ne ia vrem sa murim neam saturat de certuri! un cuplu indragostit esise in padure noaptea ca erau emo sau omorat si ei asa ca u eram ascunsa in tufis cu prietena me si nu-i inventta
pa mie cam fricacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce va spun acum este adevarat eram intr-o seara cu catelul afara ma plimbam si in spatele unui magazin era ca o padure micuta unde isi petreceau oamenii weekendul deodata cateaua a intrat in iarba acolo era si un garaj din piatra si mi se vedea umbra cand ma miscam. Eu miscam din cap iar umbra capului meu nu se misca desi mise vedea capul nu se misca si eu ma miscam dupa cateaua mea, cand am ajuns in casa i-am povestit mamei mele si mi-a spus sa nu ma mai duc acolo daca mi-e frica, a doua zi i-am povestit unei prietene bune care locuieste pe acolo ce mi s-a intamplat si mi-a spus ca acolo a murit un om batran. Dar de fiecare data cand ma duc in acel loc ma simt nervoasa, stresata si este un aer ciudat, iar catelusa mea miroase este atrasa de acel loc pentru ca de fiecare data cand ma duc acolo trag de ea ca sa o aduc inapoi pentru ca nu mai vrea acasa. Sper ca ma credeti pentru ca nu imi place sa mint oamenii doar pentru am citi ie povestea este adevarat va rog sa ma credeti sper sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram afara seara cu catelul ma plimbam si in spatele unui magazin este ca o padure mica unde isi petrec oamenii weekendul, este si un garaj si eu ma imi miscam capul dar umbra capului meu nu se misca are cineva vreo explicatie? eu nu am dar de fiecare data cand ma duc acolo ma simt nervoasa am o stare proasta. Dupa ceva timp i-am povestit prietenei mele ce mi s-a intamplat si mi-a spus ca in acel loc a murit un om batran eu o cred pentru ca este o prietena buna este adevarat ce v-am povestit! sper sa ma credeti! eu ma numesc cristina si sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am numesc cristina eu imi imaginez ca fantomele sunt oamenii care au fost rai si care au murit si au ajuns in iad si au venit pe lumea noastra sa ne faca si pe noi rai asta este imaginatia nu stiu daca e adevarat dar este o imaginatie va pup pe toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram cu Danut, noi si Alin ne plimban prin sat, Am vazut o casa mare dupa cum arata era bantita, noi trei suntem vanatori de fanome, am intrat mare chestie, erau panze de paianjen si lucruri vechi, dar nu a mai fost asa dupa ce am ajuns la etajul 2, tipau oameni, se vedeau fete pe pereti si maini ieseau din podea, ei nu mai stiau ce sa faca, eu am vazut despre ce era vorba asa ca am zis:
-Fugiti!
Era mana lui dracu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa groazei Intr-o casa in urma cu 14 ani, locuia o familie ce era compusa din mama tata si un bebelus de curand nascut. Mama a bagat in soba o sticla in care era putina motorina pentru. a face focul(asa fac oamenii la tara) dar greseala ei a fost sa o astupe. S-a intors in camera dar dupa un minut soba a explodat provocand un incendiu maricel. Tatal a reusit sa iasa si a fugit departe neputand sa-i ajute si se uita.Mama a incercat sa iasa pe usa dar nu a mai putut fiindca usile se inchisesera dar a vazut un geam care era deschis si il arunca pe copil pe geam insperanta ca il va scapa dar ea nu a mai putut sa iasa si a murit mistuita de flacari iar bebelusul in urma caderii. Sotul ei s-a mutat la Bucuresti dar cu un soc mare dupa ceea ce s-a intamplat inn casa. Se spune ca daca treci pe la ora 12 noaptea poti sa o auzi pe mama strigandu-si copilul demult pierdut... Sper ca v-a placut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, deci este foarte adevarata povestea mea. Eram pe strada cu o catea si in spatele meu era un copac. Nu, era o padure. Am uitat sa spun ca ma cheama Cristina si sunt foarte stresata cand trec acolo. Langa copac, pardon padure, era un garaj. Si cand dadeam din cap nu mi se misca umbra. Eu stiu de ce dar eram foarte stresata. I-am povestea asta celei mai bune prietene. Catelei mele ii placea mirosul din padure. Prietena mea mi-a zis ca acolo, adica in padure, a murit un om batran. Apropo, cateaua mea sta toata ziua in padurea aceea si mie nu mi se misca umbra deloc si sunt Cristina. Ma cheama Cristina si povestea este perfect adevarata. Sper ca v-a placut.

P. S. Sunt stresata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un loc imaginar frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteas povesti?
cele mai multe sunt varza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simnt un sentiment puternic de groaza cand ma gandesc la aceasta intamplare. Privim la tv emisiuni despre crime, cei mai mari criminali... dar nu ne gandim ca aceste lucruri groaznice ni se pot intampla chiar noua.Simteam cum mainile incep sa-mi tremure am intors privirea si l-am vazut pe el, da el, iubirea vieti mele, l-am iubit si il iubesc pe acest monstru cu toate ca el m-a invatat ce inseamna groaza.Eram fericita, ne mutam impreuna, aveam un loc al nostru, ma simteam inplinita dar ceva in interiorul meu imi spunea ca gresesc.La inceput totul era minunat pana cand visul meu a devenit cosmar.In seara unei zile de toamna a venit acasa de la birou si mi-a zis''scumpa mea obisnuieste-te cu ideea ca durerea face parte din viata, din noi''si atunci a inceput calvarul meu. A simtit cum se naruie totul in jurul meu cand o lovitura puternica ma trantit la pamant, l-am intreba:pentru ce faci asta? Fara motiv a raspuns, imi place sa vad durere in ochii tai.Si-a aprins o tigara si dupa doua, trei fumuri a inceput sa ma arda cu ea, am inceput sa tip nu imi venea sa cred ce se intampla, ma gandeam ca nu va dura mult, ca vecini vor auzi si vor face ceva.La un moment dat a inceput sa ma loveasca cu atata ura incat simteam ca ma sufoc, asteptam ca cineva sa bata la usa si sa ma scape de acel chin. Dupa ce a terminat m-a prins de par si ma tarat pana la baie, a dat drumul la apa si astepta sa se umple cada, m-a pus in apa rece si a inceput sa ma inpinga la fund apoi imi tragea capul afara si ma saruta ca si cand ar fi vrut sa ma sufoce, a inceput din nou sa ma loveasca pana am vazut ca apa se amesteca cu sange, nu, nu vroia sa mor, vroia doar sa simt groaza, teroare si a reusit. A plecat din baie si am auzit usa de la intrare trantinduse tare, am ramas acolo socata, plina de durere, am reusit sa o sun pe mama, mama mea draga care ma salvat.Acum nu stiu ce ma doare mai tare ca am patit asta sau ca el a fost cel care a facut asta. L-am iubit si il iubesc, el a fost centrul universului meu si tot el mi-a distrus increderea in oameni.Este groaznic ca persoana iubita sa te faca sa simti aceasta teroare. Aveti grija pe cine iubiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo daca vrei sa traiesti tu povesti de groaza vino la ineu!
acolo sau intamplat mai multe ca la cimintir. mai ales in cetate
acolo, jum. din oras au vazut-o pe fantoma gravida. crede-ma chiar si eu... recunosc ca o sa amn traume toata viata mea... a fost groaznic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing.Deci...eram intr-un loc numit "SilverRose" un fel de tabara... Eram incantata sa vad cu cine voi sta in camera(eram prea incantata sa observ ca aeveam camera intr-un fel de pod); nu a trecut prea mult timp si cineva a trantit usa fara sa spuna nimica.Eu m-am gandit sa o salut(adica sa fac eu primul pas).
-Buna! sunt X...ma simt incantata
-Si ce propui? bravo tie ce ai vrea acum?
-Pai macar spune-mi cu te numesti...
-Ok, suntem noi colege de camera dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne vorbim...
Eu am ramas cam socata pentru ca m-am gandit ca se va comporta destul de frumos dupa cum i-am vorbitsad.Seara...cand eu stateam in patul meu in timp ce ma uitam la pesajul cam neplacut din departare, am auzit un strigat:
-Eu merg la baie sa nu ma cauti pentru ce se va termina urat!=
-Bine dar sa stii ca nici nu aveam de gand!
-Poate indrasnesti sa vorbesti mai frumos cu mine ca nu sunt orice carpa!
atunci am indrasnit sa-i comentez:
- Nu ar strica sa vorbesti si u mai frumos...(apoi a trandit usa nervoasa)
Eu am urmarit-o sa vad ce facea ea de era asa agitata...
cand am ajuns mai pe langa ea ma observat si si-a dat ochii peste cap si avea ochii rosii!(m-am speriat rau si am mers sa dorm in camera unei prietene de-ale mele)
A doua zi colega mea de camera era fara urma...

| aKylie a răspuns:

Nu am scuze.

| Lorryyyy a răspuns:

La mine azi-noapte mergea cineva pe casa! Asta da poveste de groaza laughing P.S: nu e gluma straight facestraight face

| Triada a răspuns:

Lasama sa iti spun eu cateva care chiar mi sa-u intamplat.happy
Intr-o zi m-am hotarat cu un prieten la pescuit. Ne-am hotarat sa stam toata nopatea. Asa ca m-am hotarat sa ma duc dupa bere, tigari alea alea.Ma duceam catre darina ( un magazin pe care probabil majoritatea il cunoasteti ) insa nu era alt drum decat pe calea ferata. Ma duc ajung cu bine pana acolo si cand ma intorc vad o batrana cu basca care radea in hohote la 2 nopatea. Si ma uitam la ea si am intrebat-o. Dc radeti? si incepeam si eu sa rad. nu imi raspundea nimic si incepea sa latre. Cand am vazut am incremenit si am avut noroc ca veneau niste rromi din fata. Daca nu erau tiganii aia nu stiu ce ma faceam.

Inca una. Ma duceam catre Cluj cu un prieten(acelasi prieten din povestea care am spus-o mai devreme) si in drum am vazut o prostituatalaughing si am zis ca dc sa nu o luam. Am luat-o, bla bla ne-am facut treburile si cand am terminat i-am zis ca nu am bani sa ii dau si ca ii dau un ceas rolex. Ea a acceptat si gata a plecat. Eu cu prietenul meu obositi am hotarat sa innoptam o noapte in locul unde am lasat-o pe fata. Bun ne-am trezit dimineata, si eram in parcare la cimitir ( fiindca acolo am innoptat ) si am vazut un mormant dezgropat si m-am dus cu prietenul meu sa vedem despre e vorba, cand am ajuns ne-am uitat si era fata cu care ne-am satisfacut cu ceasul pe care i l-am dat. Si a inceput sa intrebam satenii de-acolo ca ce se intampla? cand satenii nu creadeau nimic despre ce le spusesem.

| ALEX_5136 a răspuns:

Intr-o dimineata, o fata cu o fata palida cu cearcane la ochi se urca intr-un taxi spunandu-i taximetristului adresa unde sa o duca, pe drum, fetei ii curge sange din nas, foarte mult sange din nas, taximetristul ii da o batista alba pentru a se sterge, intr-un tarziu ajunge la adresa respectiva. fata ii spune taximetristului sa o astepte ca vine indata cu banii. taximetristul o asteapta pana la capatul rabdarilor se duce si bate la usa pana raspunde o femeie in care ii spune ca fata ei a murit de curand impreuna cu sotul, la urma isi da seama ca fata ei este stirigoi si se duce sa o deshumeze cand deschide sicriul o vede pe fata palida cu cearcane la ochi si batista taximetristului in mana.

| madalia350 a răspuns:

Hei ce faceti vreti povesti de groaza/?

| JEFF_4697 a răspuns:

HAY SA INCCEPEM.se sp ca intr-o noapte ca oricare alta intr-o padure umbla un monstru.10 prieteni crezand ca e o gluma s-au dus in padurea respectiva pe la 1 noaptea si s-au gandit sa doarma acolo.au facut o tura a padurii da era o parte foarte intunecata pe unde nu au fost.cei mai mari ca sa le arate celorlanti ca nu exista nmc acolo s-au avantat in zona intunecata.au trec 2 au trec 3 ore si ei nu se intorsesera.cei mici s-au ingrijorat.la un moment dat s-au auzit niste tipete.cai mici s-au speriat foarte tare asa ca s-au dus mai la marginea padurii si au maii asteptat 1 ora.la un moment dat au vaz. ca a ven unul dintre baieti.cei mici au intrebat unde sint restul, iar cel mare le-a rasp ca au fost mancati de acea aratare.el era singurul supravietuitor pe la 7, cand incepuse sa se lumineze, s-au dus sa vada daca chiar au murit. au vaz corpurile lor pline de sange si fara suflare.acu' ei stiau ca nu erau doar zvonuri ci era real. si dupa aceea au plecat acasa si nu s-au mai dus in padurea aceea niciodata.iar parintii victimelor se sp ca mai colinda si azi in cautarea copilor lor.(am invetat-o acu' pe loc sa imi sp pe mess daca iti pl.id mayusimyu.)winking

| roxyroxy78 a răspuns:

fost odata o familie formata din 4 membri care traia in orasul Dark Town.Cei 4 membri erau:Ashley(13 ani)
, Josh(8 anii), mama si tatal lor.Peste 2 zile urma sa fie ziua fetei.Mama ei se duse la florarie cu gandul sa ii cumpere un buchet de flori.
Ajunsa acolo ii ceru vanzatoarei un buchet care sa contina 100 de trandafiri rosii.Vanzatoarea ii spuse ca nu are dacat 99 de trandafiri rosii si unul negru. Femeia ii cumpara asa.
Spre seara ajunse acasa.Toti dormeau. Femeia puse buchetul de flori langa patul fetei pentru ca ea sa il poate gasi
dimineata si pleca la culcare.La miezul noptii o mana iesi din trandafirul negru si o stranse pe fata de gat.A doua zi familia ei o gasi pe Ahley moarta dar nimeni nu stia motivul mortii ei.
Trecu o luna si peste 2 zile auea sa fie ziua de nastere a baiatului.S-a intamplat la fel.Trecu inca o luna.Peste 2 zile avea sa fie ziua sotului ei.Ea din nou se duse la florarie cumpara ce 99 de trandafiri rosi si pe ce negru, ii puse langa patul sotului cand el dormea doar xca in seara asta se hotara si ea sa ramana in camera ca sa vada ce se intampla.SEara vazu o mana care iesea din
trandafirul negru.Lua un cutit si taie mana.Sotul femei nu pati nimic.A doua zi se duse la florarie ca sa faca reclamatie dar cand a ajuns acolo a vazut ca vanzatoarea nu mai avea o mana!

| dianai07 a răspuns:

Cuvant inainte:bine asta este reala dar pentru voi cred ca nu este atat de infricosatoare.
Intro zi trebuia sa ma duc la scoala caci mergeam intr-o excursie dar nu in una in care marge toata lumea excursiia fiint un cimitir foarte vechi ca sa invatam despre plante si insecte de ce am fost tocmai acolo? va spun eu pentru ca cimitirul este foarte vechi si acolo se gasesc iste plante si insecte ciudate ca ciuperca cu pete roz sau un paianjen foarte mare si foarte gras. ok. Mie mi s-a parut ciudat dar la ceilalti li sau perut cool deci nu am spus nimic.am fost am purtat si manusi caci puteau sa fie plantele toxice dar cum ala este un cimitir vechi erau copaci darimati si nu era o carare ca sa trecem uneori calcam si pe morminte dar doamna ne-a zis sa trecem foarte repede pentru ca nu erau in sicriie si nu erau gropi prea mari in timp ce mergeam cea mai buna prietena a mea a vazut o groapa mare cu ceva acoperit a chemat-o pe doamna noastra si ne-a spus sa ne indepartam caci a dat tot ce avea deasupra si a vazut un om legat cu ata la gat si sange visiniu dar nu era alb ca morii era ca noi numai ca avea ochi inchisiam mers acasa si cand m-am dus sa ma schimb in camera mea era un colt foarte rece si imediat s-a traintit usa dupa mine si cum sunt mai fricoasa am tipat si mama a venit repede la mine

| Daniel_Dragos_1984 a răspuns:

Va rog sa ma credeti era odata o familie cu 5 copi copii aceia au fost la bunici lor iar ei sau intors acasa doar 4 mamas lor intreaba unde e cel mare nustim mama cand am fos la unchiul el s-a dus la matusa iar sau dus la unchiul lor ei iar sau inors 2 o fata si un baiat intreaba mama lor undes cei lalti 2 nustim cred ca sau dus la flkorarie a trecut o saptamana nu sau intors ei au sunat la politie si politia a gasit cei 3 copiiiii morti mama LOR A JURAT CA NO SAI MAI LASE SINGURI NICI O DATA

| Meoow a răspuns:

Ok asta chiar s-a intamplat
eu in locul natal esteo legenda foare stranie:La noi avem un santier imens ne terminat se spune ca el este de foarte multi ani acolo.Se spune ca la ultimul etaz(10) era u singur muncitor care facea acoperisul dar a disparut intr-un mod inexplicabil si straniu.Ce a ramas din el a fost ciocanul si cuiele.Eu cu prietena mea amandoua nebune in sensul bun al cuvatului eram afar pe la 10 si ceva nu mai stiu sigur.Eu am o pisica tare nebuna(eu i zic pisica EmO ca sare de la gem si nu pateste nimic asta numi explic si eu stau pa etj 3)In seara acea am iesit cu pisi meu dar ea nu stiu cum afacut de mia scapat pisica si a inceput sa fug dup ea (eu fug aproape asa de repede ca ea)si atunci cand am vazut ca a sarit gardul ce vreo 4-5 merti am fost socata eu l-am excaladat cu tot cu prietena mea.Am intrat si cand am ajuns jos em vazut pisica mea invartinduse aproape de pamant asa cu coada in aeram fugit so eau dar m-am lovit de un zid.Dar cand m-am trezit eram eu pisica is am vazu cum cineva era la etajul 10 am fugit dup ea-el ce era.(apropo eu sunt prietena care era dup gard ).Am vazut cum se zguduia tot santierul si am inceput sa tip (adc alo prietena mea era sus acolo)Am vazut-o sus si apoi s-a intamplat ceva mai raucrying(cryingcryingcryingEra desfigurata total plina de cuie si sange cryingcryingcryingcryingapoi nuz ce s-a intamplat ca sa daramat si tot ce mai tin minte dupa aia(ca spre mile venea cu putere o caramida)si tot ce tin minte era:Acum ea este a mea nici o data sa nu mai vi pe acest santier sau ti se va intamla ce i s-a intamplat prietenei tale. Apoi m-a trezit la spital. Eram shocata am scos perfuzia si am inceput sa umblu prin spital dar cand am ajuns la colt am vazut-o pe prietena mea pa sfarsitul culoarului care ma chema la ea. Si apoi nu stiu cum am adormit si m-am trezit conectata la nice aparate(togmai m-am trezit din coma.Si dup ce am fost esternata am vazut nrgru in fata ochilor santierul era intact.Dar prietena mea nu mai eracryingcryingDar sus era o statuie din patra>Si semana cu prietena mea.Dar scum nu mai este totul la fel

| Nyckun a răspuns:

Pai hai sa va spun o poveste ce mi-s-a intamplat mie!(bunicul meu (tatal mamei mele ) a fost diagnosticat cu cancer inin gat ) intr-o zi frumoasa de vara (21 iunie 2008) cand m-am trezid, m-am gandit sa ma duc la o partida de pescuit, (am mancat cu bunicul la masa si se simtea bine, am fost sa scot rame si am plecat la peste, ajuns la helesteu (un helesteu in care daca arunci o data, sigur trebuie sa prinzi ceva, cat de mic si tot prinzi un peste, ) am bagat o rama in ac si am aruncat, dar nu a tras nimic, am stat 5 min si mirat ca nu trage nimic, am schimbat locul, dupa alte 5 minute, tot nu atras nimic, mi-a venit sa ma duc acasa, din instinct, nu stiu cum dat parca il auzeam pe bunicul spunandu-mi sa vin acasa, m-am urcat pe bicicleta si am plecat acasa, la cateva case de casa mea, un prieten, ma oprit si mi-a spus sa nu plang caci bunicul meu tocmai a murit, eu nu l-am crezut, si l-am facut mincinos, ajungand acasa deja pe bunicul meu il spalau, murise, (bunicul meu, m-a iubit foarte mult, deoarece parinti mei s-au despartit si bunicul mi-a fost ca un tata ) bunica mea mi-a spus ca bunicul meu cu ultima suflare a apus, Nicu vino acasa, si de atunci cred in paranormal! Sa va mai spun ceva (eu am un caine pe care il cheama Bobi si la inmormatarea bunicului l-am tinut legat in gradina sa nu-i muste pe oameni, cainele un stia unde l-am ingopat pe bunicil meu) dupa ce l-am ingropat pe bunicul meu la cateva zile am fost sa-i pinem o lumanare, si l-am luat si pe Bobi cu noi, dela poatra cimitirului, bobi a fugit repede in cimitir, si cand am ajuns la mormantul lui bunicu Bobi latra si incerca sa sape pe mormantul bunicului meu, si m-i s-a parut foarte ciudat, deoarece cainele u stia unde a fost ingropat (probabil l-a luat dupa miros sau cine stie!