| NubleReapper a întrebat:

Niste sfaturi pentru liceu pls!

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Fii tu insuti. Cine o sa te placa bine, cine nu, sa fie sanatos. big grin. Pe mine nu ma place nimeni rolling on the floor Si ghici ce, ma doare-n CURcubeu ^_^.
2. Profesorii, fii un robot si te-ai scos. big grin. Acum serios. invata putin. La inceput bineinteles ca se uita prin catalog ca sa-si faca o mica parere despre fiecare si nu este ok sa incepi cu o parere proasta. Deoarece s-ar putea sa te vada rau tot restul anilor.
3. Cum sa-ti faci prieteni noi de la clasele mai mari. Simplu, cluburi, balul bobocilor. (pacat ca o sa fie doar niste prieteni looseri). Dar hei! Sunt buni si aia.
Sfatul meu ar fi sa cauti prieteni de succes.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Like what pls?

| NubleReapper explică (pentru sierra1):

Gen,cum sa te comporti cu cei din jur, profesorii, sa incerc sa imi fac prieteni la clase mai mari, cum pot sa imi fac prieteni mai usor...

| Nemessys a răspuns (pentru NubleReapper):

1. Fii tu insuti. Cine o sa te placa bine, cine nu, sa fie sanatos. big grin. Pe mine nu ma place nimeni rolling on the floor Si ghici ce, ma doare-n CURcubeu ^_^.
2. Profesorii, fii un robot si te-ai scos. big grin. Acum serios. invata putin. La inceput bineinteles ca se uita prin catalog ca sa-si faca o mica parere despre fiecare si nu este ok sa incepi cu o parere proasta. Deoarece s-ar putea sa te vada rau tot restul anilor.
3. Cum sa-ti faci prieteni noi de la clasele mai mari. Simplu, cluburi, balul bobocilor. (pacat ca o sa fie doar niste prieteni looseri). Dar hei! Sunt buni si aia.
Sfatul meu ar fi sa cauti prieteni de succes.

| sierra1 a răspuns:

Nimic deosebit față de clasa a 8 a. Poate doar prima zi. În rest e aceeași chestie. Prietenii din clase mai mari nu sunt utili, de regulă.

Întrebări similare