Insa unele`ntamplari te marcheaza pe viata, unii nu vor sa le-accepte.altii pe seama lor invata!
Am înţeles că un om poate avea totul neavând nimic şi nimic având totul.
Am invatat ca nu e sfant cel ce nu cade niciodata. Ci sfant este acela care se ridica si merge mai departe de fiecare data cand a cazut.
Nu am nevoie de umeri pe care sa plang!
S-a lasat cu emotii cand ai venit pe lume, primul dar ce l-ai primit era doar un simplu nume!
Indiferenţa este esenţa inumanului.
Nu traiesc pentru iluzii, Viitorul pentru mine inseamna un simplu maine. :]
"Prietenia este întotdeauna o responsabilitate plăcută, niciodată o oportunitate
Timpu` e ucigashu` perfect.Ne om0ara cu fiecare` gura de aer trasa in piept
#. indiferentSa face diferentSa;] ღ•
""Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta."
fundita?:X:*
Cand eram mici eram frumosi, mai ales eu. Acum, ca imbatranim suntem urati, mai ales tu.
Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci pe geam, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi!
Pe usa scria femei, si cand am intrat erau numai WC-uri
Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu o sa mai fie nevoie.
Prietenia este ca si atunci cand faci pipi pe tine: toata lumea poata sa vada acest lucru, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il ofera
Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati
Un prieten adevarat te ia de mana si iti atinge inima.
Keep on, with the force, don't stop
Don't stop ' till you get enough :X
Heaven can wait.
P. S. I love you.
Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.
Pareti frumoase.va credeti culte, dar sunteti proaste.si din ce in ce mai multe:p
-DND dau gaina cu ruj.
-DND mulg porcu.
-Vreti net de 555 ori mai rapid? Nu avem.
-DND sar cu parasuta de pe bloc.
Bubuletsss întreabă: