| amintirestearsa a întrebat:

Niste statusuri frumoaste, noi si misto, dau funda.pls.:X

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

Http://chrysasblog.blogspot.com/ acolo gasesti tot despre mass-uri;)

| Csillush a răspuns:

E o dorinţă… ceva realizat, e o schimbare dacă nu ai observat.

Ce-ti doresti iti iei, ce nu-ti aperi pierzi. Ce nu vrei cu adevarat nu ai, ce iubesti nu dai~!

ti-a zis ca ea nu-i la fel ca celelalte. ti-a zis ca poate intr-o zi o sa iti arate~

daca e bine sau e rau, chiar daca e greu nu o sa cedam

In caz ca te duci in jos te-ajut sa te ridici

Amintirile raman indiferent de ce.ar urma.

Din bucurii si din tristeti, din tot ce-a fost sa nu regreti~

'Si stii ca, te iubesc oricum ar fi oricum'.

Ce am vrut, ce am avut...Sau ce n-am avut...Cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut, si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.happy

Schimba. ti viata nu lasa, sa te schimbe pe tine viata happy!

Dintr-o lume nebuna apari tu imi intinzi o mana si zambesti deja simt ca-i o lume mai buna~
Nici daca s-ar putea, eu nu m-as schimba!

Nu sunt cine par, stii, eu am ceva belele

Ai cazut - te'ai ridicat - inveti noi moduri sa te scuturi.Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor

Nu ma tine minte, uita ca am stat vreodata de vorba.Arunca pozele cu mine sa nu-ti fie dor!

Nu exista cai gresite, doar drumuri alese prost. Nu exista "nu pot", doar "nu vad nici-un rost".

O sa urc, o sa cad, o sa pic, ma ridichappy

Nu e garantat dar totusi e posibil sa-ti treaca, si daca nu e placut totusi e posibil sa-ti placa!

niciodata sa nu'ncerci sa'ntelegi ce e ïn capul altora!happy

Dar te ridici, Chiar daca timpul lasa cicatrici!

Ce dracu inveti, in viata-s multe cai gresite, ai grija pe care te-ndrepti.

E atat de simplu, da' lucrurile cele mai simple sunt cele mai grele. happy

Ca orice basm, incepe cu "a fost odata"happy

Ca cica visele se sting de parca le scoti din priza...

Ce fac e pura fictiune./Exact ca tipu` ala rau de tot din filmele de actiune.

Ai cazut, te-ai ridicat, inveti noi moduri sa te scuturi/Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor

O, tu, frumoasa din padurea adormita,/Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?!

Eu nu tin cont c'afara ploua, ca'i zapada sau roua/Mie nu'mi strica vremea starile cum vi se intampla voua.

M-am saturat sa te lovesc cu vorbe, si ma chinui sa tac!

Ok! Tai-o! Pleaca! Cara-te! Dispari! Zbori! Sterge-o! Calc-o! Evapora-te! Mori! Da-ti foc, fa-te scrum, Arzi in culori! Stinge-te si sufla-te singura, Ca-mi dai fiori! Nu poti sa zbori? Insista!

"Scriu aceste randuri fiindca n`am putut sa plang/Sa nu risipesc ce nu mai pot in mine sa strang"

[sper sati placahee heefundabig grin?]