| micutza_8959 a întrebat:

Niste statusuri in italiana?
Va rogbatting eyelashes funda

Răspuns Câştigător
| Florinaa14 a răspuns:

Un amico fedele è difficile da trovare; la memoria di uomo e di tenere a mente...
Basta dire di no al matrimonio!
Un sorriso non costa nulla...
Un pessimo operaio sempre la sua accusa strumenti!
Odio la vita e la vita mi odia!
Accolgo con favore la morte.
Baci fiato, sensazione di bruciore chiave, soft-parole d'amore di emergenza parole di passione!
Non essere triste, non essere di colore blu... Frankenstein era troppo brutto.
Sempre imitare il comportamento dei vincitori quando si!
Vedo angoli nel cielo, ho visto la neve caduta nel mese di luglio.
Un amico nel bisogno è un l i frienf!
Dalla mia mente; ritornare in cinque minuti!
Tema parole sono il mi-a: Dal mi-a cuore: ti amo, ti amo e ti amo!
Abbiamo camminato su questa terra più volte insieme, forse per un attimo, forse per anni, ma il nostro cuore è un cuore e che dovevamo essere.
Siamo stati insieme prima, in altre vite, ci siamo battuti draghi, e sono stati strappati dalle reciproche armi prevalso ancora il nostro amore...
Baci fiato, sensazione di bruciore chiave, soft-parole d'amore di emergenza parole di passione...
Un uomo e una donna, un amore da tempo ha iniziato predestinati ad essere come uno!
Essere ottimisti, tutte le persone che odiano morire alla fine sorriso.
L'amore è come google, dovete fare un sacco di spam depressione prima di trovare quello che volete.
Anche merda…. Altri giorni! Si tratta di voi...
Non posso essere con tutti voi in modo I'll do non è sleep.Please Wake Me Up questo sogno è per voi tutto ciò che posso mantenere.
I laici, come nel mi-a letto guardando il cielo ho pensato: "Se il diavolo ha fatto il mi-a massimale andare?
Si tratta di un triste e divertente messaggio di assenza. La cosa triste è che sietehappy
IMing me mi aspettano di leggere il tuo messaggio e riprendere. La cosa divertente: P
Est-che sono sul mi-a desktop risate dritto fino ad ora.

traducere

Un prieten adevarat este greu de găsit, amintiţi-vă om şi să păstreze în minte...
Doar spune nu la căsătorie!
Un zâmbet nu costă nimic...
Un muncitor prost da intotdeauna vina pe unelte!
Urăsc viaţa şi viaţa mă urăşte!
Salut moarte.
Pupici Breathless, atinge ardere, cuvintele soft-vorbit de dragoste cuvinte rostite de urgenţă de pasiune!
Nu fi trist, nu fi suparat... Frankenstein era urat.
Întotdeauna imita comportamentul invingatorilor atunci cand!
Văd unghiuri în cer, am vazut zapada care se încadrează în luna iulie.
Un prieten la nevoie se L i frienf!
Din mintea mea înapoi în cinci minute!
Tema cuvintele sunt ale mele: În inima mea te iubesc, te iubesc şi vă iubesc!
Ne-am plimbat pe acest pământ de multe ori împreună, probabil, pentru un moment, poate de ani de zile, dar inima noastră este o inimă şi ar trebui să fim.
Am fost împreună înainte În alte vieti, am luptat dragoni, şi au fost rupte de la fiecare arme alţii încă dragostea noastră prevalat...
Pupici Breathless, atinge ardere, cuvintele soft-vorbit de dragoste cuvinte rostite de urgenţă de pasiune...
Un bărbat şi o femeie, o iubire din timp a început şi predestinat să fie ca unul!
Fii optimist, toţi cei care urăsc să moară la sfârşitul zâmbet.
Dragostea este ca Google, trebuie să faci o mulţime de depresie spam înainte de a găsi ceea ce vrei.
Chiar rahat... Alte zile! Acesta vă este...
Eu nu pot fi cu voi cu toţi în aşa voi sleep.Please nu ma trezesc din acest vis este pentru tine toate că pot păstra.
Aşa cum m-am întins în pat cu ochii la cer m-am gândit: "Dacă naiba au tavanul meu merge?
Este un trist şi amuzant departe mesajul. lucru trist este că sunthappy
Irc ma astepta mă să citesc mesajul dvs. şi retur. lucru amuzant: P
Este că eu sunt rade direct pe desktop-ul meu de până acum.

funda

Întrebări similare