| ĆǿρίℓNέвμή a întrebat:

Niste statusuri noilove struck

Dau funditalove struck

Răspuns Câştigător
| oanyoana a răspuns:

Buna,...noapte buna!
...de fapt, ...de la un BUNA a inceput dragostea noastra.

mi-e dor,.un dor nebun,
da' n-are rost sa iti mai spun acum,
oricum,...tu-ai luat-o pe alt drum

M-ai umilit, ...si pentru. cineee?
M-ai parasit, ...acum ti-e bine?
Imi vine sa tip de durere...as vrea sa auda toti...numai TU sa fi singurul care sa nu auzi

La fiecare margine de vis, ...ramane o dorinta!

Traieste-ti viata,...n-o irosi vorbind despre ea!

Educata de destin, ...simt mult,...da' arat putin!

Acum stau si plang in fata ferestrei, nu aud decat sunetul picaturilor cazand din cer.E trist in suflet si posomorat afara,e intuneric,inchid ochii si e lumina, te vad pe tine.Zambetul tau,dulce mi-a lasat gust amar pe buze,atingerea ta calda mi-a lasat inima inghetzata. Vreau sa strig ca o nebuna dar glasul mi-e taiat.Din miile de cuvinte pe care le am nici unul nu te mai poate intoarce inapoi.TU,acum un ingher printre zei,eu,o stafie printre vii.Mi-aduc aminte de ultima zi,nu o voi putea uita niciodata fiindca tzin in mana acel simbol candva plin de viata si de o frumusetse coplesitoare,acum uscat, trandafirul de culoarea sangelui.
Tu, te-ai dus de printre vii
Iar eu? In acest loc, cuprins de vraja visului.

Fiecare este Perfect doar prin felul lui de-a fi!

Stiu ca viata este ca si dansul`daca gresti un pas s.a dus dracu tot

♥Am invatat ca nu conteaza ce ai in viata, ci pe cine ai. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin. Atunci am nevoie cel mai mult!

Nu ma descurajatzi daca vretzy sa ma trzgetzi in jos,...
dincontra!
Da' vedeti,...k va iasa pe dos!

daca nu ma poti inghite,...o sa te ineci! rolling on the floor

FUNDA?

3 răspunsuri:
| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.

| Lory_1630 a răspuns:

Vrei statusuri amuzante,draguzte, despre prietenie, sau despre ce? spune-mi despre ce si eu iti dau statusuri.

| Lory_1630 a răspuns:

DND! Teme, apoi am treaba, n-am timp de discutii.Cine intra pe mess,sa nu-mi da-ti buzz, ocupata! Plecata la pizzerie, cu parintii rolling on the floor

Întrebări similare