| sweet11 a întrebat:

Niste statusuri pentru persoana iubita:d. imi spune sh mie cinevabatting eyelashesbig grin?
sh cateva statusuri cu viiseee:d cuulori :d dau funditss

1 răspuns:
| Pandicorn123 a răspuns:

! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti frumosasa si nu sexy Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind Care te saruta pe frunte Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit Care in prezenta prietenilor te ia de mana Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu

Statusuri de dragoste 101 Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas oare de ce?

Statusuri de dragoste 102 M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta… m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine… acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat Te astept Vino!

Statusuri de dragoste 103 Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine

Statusuri de dragoste 104 Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!

Statusuri de dragoste 105 Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci
Statusuri de dragoste 106 Daca pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut in care ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu!

Statusuri de dragoste 107 Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd

St
Statusuri de dragoste 109 Te iubesc ca pe propria-mi viata! Stii de ce?! Pentru ca tu esti viata mea. pentru persoana iubita asta fundita?