| 25023170 a întrebat:

Niste statusuri pliz

Răspuns Câştigător
| LexuDeea a răspuns:

In dragoste si in razboi totul e permis.
Nimeni nu-mi poate fura zambetul care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!
Sunt succese care te injosesc
Si infrangeri care te inalta.
Lasa-ma sa te mint,
Ca te mint frumos.
Cine te vrea,nu te are!
Cine te are, nu te pretuieste!
Gaseste curajul de a fi tu insuti, chiar daca inca nu stii cine esti.
Baietii timizi iubesc cel mai mult.
Arunca-ma lupilor si ma voi intoarce conducand haita.
Am invatat ca o imbratisare spune multe.
Timpul trece, tu nu-mi treci.
Urasc cand lumea intreba,, esti bine?,, cand stie foarte bine ca ai inima distrusa.
M-ati vandut de cate ori ati avut ocazia.Eu nu va vand,va dau degeaba!
O fata adevarata vrea sa fii langa ea,nu peste ea.
Cum sa nu ma gandesc zilnic la amintirile cu tine?
Sunt tot ce mi-au ramas.
Emotiile apar,atunci cand tremuri fara sa-ti fie frig.
Nu conteaza cati ani ai, ci prin cate ai trecut.
Ai grija ce faci, nu uita ca o greseala se plateste scump!
Sarutul, singurul dulce care nu ingrasa.
Sa sufar dupa o despartire?
Mai bine sufar de nepasare.]
Inima mea nu cere chirie, asa ca vino cand vrei si stai cat iti place tie.

3 răspunsuri:
| SimonaSimona01 a răspuns:

Rabdarea de a astepta va fi mereu rasplatita! Cu cat astepti mai mult, cu atat rasplata va fi mai mare... Dar ai grija, sa nu astepti mai mult decat iti permite viata!
Redau doar ceea ce reflectez, iubesc doar ceea ce apreciez, daruiesc doar la cei ce ii stimez, protejez doar ceea ce mi-e mai scump si ajung mereu unde imi propun... orice minut e un nou inceput
Căutăm ceea ce fuge de noi și fugim de ceea ce ne caută
Când inovezi fii pregătit ca lumea să îți spună că ești nebun
Persoanele vor să schimbe totul, şi în acelaşi timp, îşi doresc ca totul să se întoarcă ca la început.

Inima mea nu este un magazin în care să poţi intra şi ieşi când ai tu chef ...Atât vreau să-ţi spun!
Tiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s-au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi!, pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?

Barfa'i pentru prosti, deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza, in lumea printeselor nu exista rautate

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept...
Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa...

| Kleoo a răspuns:

Se spune că atunci când n-adormi
Ești treaz în visul altcuiva