15.
Nu stiu ce sa zic, ai colegi vagabonzi?
Dintre cei care vor veni la cinema, doar unul.
Trebuie sa discuti cu ei si sa ii intrebi cand li s-ar parea lor normal sa te lase sa mergi la cinema cu colegii, pentru ca nu vorbim de iesit in club si sunt colegii tai de clasa nu niste tovarasi suspecti. E colectivul din care tu faci parte.
Nu te supara ca iti spun, dar mama ta dramatieaza prea mult, atat timp cat nu ai avut niciun conflict cu niciunul din colegii tai si ii cunosti, nu vad de ce nu ai accepta invitatia, asta este doar parerea mea.
Eu, la fel ca si tine am trecut prin aceeasi situatie. Nu cred ca poti face ceva in privinta asta. La mine cel putin problema s-a remediat de la sine. Ar trebuii sa-i povestesti mamei tale ce sa intampla la scoala/liceu, ceva care sa implice colegii de clasa, si sa nu fie neaparat lucruri rele, ar trebui sa-ti vorbesti colegii de bine in fiecare zi acasa si sa-ti convingi mama astfel ca merita sa iesi cu ei si sa nu faci nimic. Daca es ti un elev silitor si ii dovedesti mamei ca meriti sa iesi in oras problema se va remedia in timp. Alta solutie nu vad...
anonim_4396 întreabă:
lorant101010 întreabă: