| CAMIOANIEEE a întrebat:

No,salut TPU.Cred că unii știu ce probleme am avut cu colegii de clasă(începutul școlii cu colegi noi,împrietenirea cu ei, bla bla)Mă bucur că mă înțeleg cu toată lumea, n-am avut o ceartă până acum.Au început să mă invite colegii la un suc sau un film.Eu bineînțeles că am refuzat că(mi-e și rușine să zic)...nu mă lasă mama.Ori crede că mă bag într-un anturaj sau pățesc cine știe ce.Îmi tot dă exemple cum ar fi ucideri,punerea unui drog în băutură sau cine știe ce. Dacă eram fată,o înțelegeam, dar sunt băiat, nu știu de ce se tot teme. Sper doar că n-o să-mi stric prietenia cu colegii(mă gândesc că mă consideră de treabă din moment ce m-au invitat la cinema)Ce aș putea face în privința asta? PS:scuze de o întrebare lungă...DAU FUNDĂ!

7 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Cati ani ai?

| CAMIOANIEEE explică (pentru Lawliet14):

15.

| Lawliet14 a răspuns (pentru CAMIOANIEEE):

Nu stiu ce sa zic, ai colegi vagabonzi?

| CAMIOANIEEE explică (pentru Lawliet14):

Dintre cei care vor veni la cinema, doar unul.

| Lawliet14 a răspuns (pentru CAMIOANIEEE):

Trebuie sa discuti cu ei si sa ii intrebi cand li s-ar parea lor normal sa te lase sa mergi la cinema cu colegii, pentru ca nu vorbim de iesit in club si sunt colegii tai de clasa nu niste tovarasi suspecti. E colectivul din care tu faci parte.

| AdyAdrian1996 a răspuns:

Nu te supara ca iti spun, dar mama ta dramatieaza prea mult, atat timp cat nu ai avut niciun conflict cu niciunul din colegii tai si ii cunosti, nu vad de ce nu ai accepta invitatia, asta este doar parerea mea.

| bib10 a răspuns:

Eu, la fel ca si tine am trecut prin aceeasi situatie. Nu cred ca poti face ceva in privinta asta. La mine cel putin problema s-a remediat de la sine. Ar trebuii sa-i povestesti mamei tale ce sa intampla la scoala/liceu, ceva care sa implice colegii de clasa, si sa nu fie neaparat lucruri rele, ar trebui sa-ti vorbesti colegii de bine in fiecare zi acasa si sa-ti convingi mama astfel ca merita sa iesi cu ei si sa nu faci nimic. Daca es ti un elev silitor si ii dovedesti mamei ca meriti sa iesi in oras problema se va remedia in timp. Alta solutie nu vad...