| romaniaaa a întrebat:

Noaptea asta am avut unul dintre cele mai "tari" cosmaruristraight face. Sa incep cu inceputul imi plac chestiile de genul fantoma, demoni, viata de dicolo adica nu practic ritualuri sau ceva de genul dar imi place sa vad documentare. Acum o saptamana vecinul de la etajul de sus s-a spanzuratstraight face si ca in documentare am incercat ca prostu' sa-l provoc strigand :"da-mi un semn".
In vis m-am vazut cum strig, iar dupa 5 min pe mana ( la incheietura) era scris cu zgarieturi " Ai un semn"( asta a fost in vis) iar acum ma dore inceietura grozav de rau, ma ustura dar nu am nimic nu se vede nici o zgarietura... ar trebui sa ma ingrijorez?

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E pur si simplu pe plan psihologic. Probabil te-ai lovit cumva in somn si fiind preocupata de moartea lui si dorind un semn ai facut in semn corelatii. Durerea este ori inchipuita ori o lovitura simpla facuta noaptea in mod inconstient si corelata cu acest fenomen.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, e doar subconştientul tău, te-ai gândit la asta intens şi de aici rezultă totul. Stai liniştit! Legat de mână poate ai dormit pe ea.

| Adelinesmile a răspuns:

Ce tare ar fi de ar fi adevarat... vreau si eu laughing

| Rebe97 a răspuns:

Pai mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla dar poate te doare incheietura ca te gandesti la vis si sdoar iluzia ta

| nuamPleaca a răspuns:

Lol o_O
ce chestie...

| ladygaga_9914 a răspuns:

Daca spui ca a fost un vis, pai un vis a fost.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu te iei de cei decedati asa iti trebuie.
A fost un vis... nimic mai mult. Nu te mai gandi la el.

| DdDdde a răspuns:

Nu dar cred ca, chestiile legate de spirite sunt adevarate.Niciodata nu se stie.stai linistita ca nu vei patii nimichappy

| romaniaaa explică:

Am gresit nu scria "Ai un semn " scria: "Acum ai un semn"sad si nu am dormit pe mana sigur! adica nu ar trebui sa usture nu? cand ating incet incheietura ma ustura ca si cum as avea rana deschisa.