Fie ca vorbesti,fie ca nu vorbesti cu baiatul ala,tot trebuie sa-i cumperi ceva,ca dupa aia iti imaginezi ce jenant ar fi pentru el daca ar fi singurul care nu a primit nimic.
Poti sa-i iei un ingeras,cum i-ai luat prietenei tale, sau o carte, sau un ursulet din plus, o cana personalizata de craciun.
Chiar daca il placi sau nu, asta e spiritul craciunului.Si poate, cu ocazia asta, poate veti incepe sa vorbiti
Cand am avut odata sa ii iau unui coleg cadou i-am luat o bricheta din aia mai "interesanta", de la un magazin de cadouri. Am dat vreo 30 de lei pe ea si m-a certat mama dar cica i-a placut.
Baieti...nu prea ii nimeresti bine usor. Ia ceva ambiguu. Nu impopotoneli de Craciun.
http://dssmile.wordpress.com/
Parerea mea este ca nu conteaza daca il placi sau nu conteaza spiritul Craciunului!
cu cadoul a-I putea sa-i iei o cana personalizata de craciun sau un brelog simpatico si o felicitare de craciun ( nu conteaza sa fie scump conteaza gestul) sau poti sa ii iei doar o felicitare cu un mesaj simplu de genul :,, Craciun Fericit,,