Eu zic ca mai bun e nokiac6.Nokian97 este cu tast screen si astea am auzit ca se strica repede.Pa, pa
Eu am N97(nu mini ) din 2009 din iarna si pot sa iti zic ca este super dar nu merita banii eu am dat pe el 24 sau 26 de mil si iti zic ca nu merita nici 20. Poti sa faci multe cu tel asta si mai ales ca are 32 gb memorie si poti sa pui si card eu am pe el peste 2 ca de melo si foto nici nu mai stiu. Este sensibil butonul de blocare eu l am rupt cand eram beat in parcare din greseala si am mers la Nokia si la schimbat in 2 ore cu tot cu carcasa de pe spate. Cand l am cumparat vanzatorul a zis asa " telefonul asta este mai destept decat mine " si eu eram ceva de genu " vanzatorul este mai ieftin ca tel fuk mai bine imi cumpar un tel care merge ". Netul merge bine dar foto nu sunt chiar asa de super. Daca vrei un tel sa zicem bun si mai ieftin iti recomand iphone 3gs. Dar daca iti cumperi n97 sa stii ca nu ai sa regreti. Eu sunt genul de om care baga multi banii in haine, telefoane, masini, case, ceasuri, bijuteri. Daca vrei iphone 4 sa nu il cumperi ca este o mega teapa un prieten la cumparat si dupa 1 saptamana s-a dus si la vandut pentru ca semnalul este varza si multe alte chesti. Funda
Pentru muzica, video, inregistrari etc recomand N97 si pentru business C6 este gen Nokia communicator foarte usor de folosit pe internet dar cel mai bun pentru business de pe piata este Blackberry Bold 9650
Lauraaa_6053 întreabă:
Gabiamanet05 întreabă: