| chihalaucasian a întrebat:

Noroc! Am o intrebare, se poate intra cumva de la un profil uman la facultatea de automatica si calculatoare din Iasi?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se poate, ca doar e examen de admitere.
Intrebarea e daca faci fata.

| sierra1 a răspuns:

Cum stai cu matematica, dar cu fizica dar cu programarea?

| Hyperion7 a răspuns:

Daca ai voința și determinare sa înțelegi matematica, absolut!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Visezi frumos.
Dar daca ai veleitati pe partea de matematica, fizica,
daca faci pregatire cum se pregatesc cei de la profil real,
daca treci examenul de amitere
atunci poti intra la AC!
Conteaza sa mai si termini!

| Hyperion7 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Un pic cam dur comentariul,nu crezi?sad
Te cred că ai fost precaută și totodată explicită,dar a fost prea dur ceea ce ai zis.
Omul are un vis măreț,dacă se simte capabil sau nu, asta tine de el, dar nu trebuie să îi tăiem noi aripile, nu crezi?
Nu vreau sa crezi că te atac ad personam, dar m-a durut pe mine citind ceea ce ai scris sad

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu a fost dur deloc. Asta e realitatea.
Sunt cel putin 2 candidati pe un loc.
Primele locuri sunt deja ocupate de olimpici.

Pe situl facultatii, la sectiunea Admitere sunt publicate subiectele din anii trecuti, daca aspirantul doreste sa vada model de subiecte. https://ac.tuiasi.ro/admitere/licenta/#subiecte2024

Admiterea la o facultate tehnica, mai ales AC, e acerba. Nu e locul si momentul sa mangai copilul pe cap.

| Hyperion7 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ba e momentul sa mângâi copilul pe cap!
Un om poate pierde concursul doar pentru că i s-a băgat în cap că nu va reuși deși e doxa se carte,însă există și reversul monedei,unde dacă chiar daca nu știe materia foarte bine,dacă e sigur pe el, poate lua o nota foarte buna.
Eu când am dat la drept examenul, la fel, toți erau pesimiști in jurul meu, deși eu știam materia foarte bine, am luat o nota care nu mi-a plăcut deloc.
Concluzia zilei:Nu mai tăiați aripile oamenilor! Încurajați-i sa fie tot mai buni!nerd

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Hyperion7):

"chiar daca nu știe materia foarte bine, dacă e sigur pe el, poate lua o nota foarte buna." laughing
Aici sunt stiinte exacte. Ori stii, ori nu stii! Nu le poti intoarce din condei, cum faceti voi la Drept.
Te rog nu mai interveni daca nu stii cu ce se mananca AC-ul.

Copilul care a pus intrebarea trebuie sa fie realist si sa stie la ce sa se astepte: foarte multa munca sa poata ajunge din urma pe cei de la profilul real cu materia, apoi si mai multa munca sa poata concura cu cei mai buni dintre ei! Cand am scris olimpici n-am glumit!
https://ac.tuiasi.ro/admitere/licenta/#metodaselectie

| Marian7777 a răspuns:

Mergi la ieeia iașiwinking