| Marius44467447 a întrebat:

Noroc. Are cineva vreo idee cum sa le spun părinților ca am luat 2 de 4? Unu la matematica pe un test și altul la engleza ca vorbeam.Primu l-am luat la mate acum 2 zile și nu avut destul sânge în instalație ca să le spun parintilor(niciodată nu le-am spus pentru ca mi-a fost teama, chiar dacă ei nu ma mănâncă, dar mi-am propus anul asta sa le zic toate notele proaste mai ales ca am și un examen f important). Asa, după cum spuneam eu aveam în plan sa le spun astăzi părinților de nota, dar s-a ivit nota asta la engleza. Acum ma gândesc cum naiba sa le spun, mai ales ca sunt foarte presat ca am mâine ședința cu părinții și se supăra și mai rău, iar astăzi fratemiu e răcit copt și ai mei sunt supărați.
Cheers

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Man, sincer sa-ti spun eu nu le-am spus niciodata cand aveam note mici. Uneori aflau de la sedinta, alteori nu. Nu mi se pare logic ca parintii sa te bata cand iei o nota mica sau sa tipe la tine. Dar uite cum faceam eu cand chiar trebuia sa le spun. Ajungeam acasa, mai stam asa de vorba cu ei si cand prindeam momentul le ziceam ca am luat o nota proasta. Dupa care, imediat le aruncam o alta informatie ca sa nu aiba timp sa se gandeasca prea mult la nota micawinking

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mama eu sunt patriot nu-mi place engleza iar cu matematica am calculator deci

| Violleta2022 a răspuns:

Simplu si clar:
"mama, tata, vreaus a va spun eu, inainte sa va sune diriginetele, ca am luat un 4 la matematica si unul la engleza!"
Daca nu o faci repede, oricum vor ala de la diriginte care ii va suna sa le comunice, ca ceva nu-i in regula cu tine, luand mai multe note proaste.

| Justme1997 a răspuns:

Aștepți pana iei o nota de minim 8 si le spui pe toate 3 odata ca sa se simta mai putin scaunele

| AmtoNsk0I9 a răspuns:

Ai putea sa astepti 1 aprilie, o să le spui, ei o sa creada ca e farsa si zbammm