A fost doctor...prevazator nu stiu.am citit cateva catrene si se pot interpreta in n variante...parerea mea succes
Buna, de existat a existat pentru ca sunt multe dovezi care confirma asta, a fost un prevazator care a avut multa credibilitate in fata oamenilor, dar nu e cred ca era chiar asa cum se spunea, intrega sa viata s-a dedicat cu prezicerea si din ceea ce am citit multe lucruri care el le-a prezis chiar s-au adeverit...
Depinde cine ii interpreteaza catrenele. Fiecare are propria interpretare asupra lor.
Da, a fost un clarvazator cred care a prevazut sfarsitul lumii...Eu unul nu cred, dar daca va uitati la documentarul "2012-Nostradamus" o sa va inspaimante...
Am vazut un decomentar despre el si m-a impresionat! zic ca e pe bune, prevazator!
Va sugerez sa cititi " Profetiile lui Nostradamus ". Acolo o sa gasiti multe raspunsuri la intrebarile voastre.
Sincer...cred ca noi, cei din aceste timpuri interpretam in fel si chip catrenele lui nostradamus astfel incat sa semene cu ceea ce a fost...cat despre viitor, ne legam de cea mai mica asemanare pentru a arata ca acele 'viziuni ' au fost adevarate, fapt ce ne face sa stam si mai mult cu nasul in acele preveziuni. atunci cand o prezicere exacta nu se adevereste, putin dezamagiti, trecem peste asa caci, asadar, preveziunile lui N sunt despre viitor. nu am citit inca documentarul. insa promit ca il voi vedea in curand. totusi cred ca e posibil ca evenimentele sa fie puse intr-o aura favorabila pentru N pentru a-si cercul de 'adepti'
Nostradamus a existat, el a fost un medic renumit, la timpul lui, a trait in Franta si a fost un clarvazator care a descris fapte, personalitati si intamplari, ce urmau sa se intample peste multe sute de ani. Exista publicatii cu Profetiile lui Nostradamus si multe informatii pe internet despre previziunile sale, redate sub forma unor catrene, care ulterior au fost interpretate, de alti traitori, din timpurile ce i-au urmat.
Notiunea folosita de tine, in continutul intrebarii, de "prevazator", in cazul de fata nu este potrivita. Ii zici prevazator celui care se asigura ca, anumite lucruri ce urmeaza a se intampla, in cursul unei perioade de timp, cu privire la viata proprie sau a celor dragi, ia unele masuri, pentru a se feri de anumite riscuri ce l-ar putea afecta pe el sau cei apropiati lui.
"Am prevazut ca va ploua si mi-am luat umbrela", sper exemplu.
"Stiam ca-ti va fi foame si ti-am adus un sandvici"; "Am stiut ca va scadea valoarea leului si am investit in valuta" etc.
Sper ca acum, cu sprijinul userilor TPU, ai capatat mai multe informatii si ti-ai clarificat dilema. Multa sanatate si succes, sa culegi cat mai multe informatii din toate domeniile care te intereseaza.
RazvanCazan întreabă: