Teoretic nu se trec notele, si profesorii nu au voie sa forteze elevii sa mearga la olimpiada, dar practic.
Si mie mi s-a intamplat, a trebuit sa merg la olimpiada desi eu nu am vrut.
Cred ca mai bine te-ai resemna, ai da testul (oricum o experienta de genul asta nu iti chiar strica), si nu ai comenta profesorului pentru ca se poate sa se enerveze si sa ''i se puna pata pe tine''.
O zi buna!
Nu cred ca are voie sa faca asta, poate doar sa-ti dea o nata mare daca te califici la nu stiu ce etapa.
De obicei daca dai olimpiada, profesorii trec 10 in catalog pentru ca te-ai dus, alta nota, nu. Nu poate sa te oblige daca tu nu vrei si nici nu are voie sa iti dea nota mica daca nu te duci.
Nu,nu se trece in catalog! De obligat. daca te-a selectionat sa mergi la olimpiada. nu poti refuza pentru ca profesorul respectiv e bazat pe tine, ca de aceea te si ia!
Salut! Am si eu niste colegi mai buni la invatatura si am vazut la ei ca daca vor sa le treaca nota, le-o trece si daca nu vor, nu le trece! Nu, nu poate sa te oblige sa mergi la olimpiada. Sper ca te-am ajutat!
Pai...daca va obliga sa dati testul trebuie sa il dati.In mod normal notele de la olimpiade nu se trec in catalog Vorbiti cu profesoara si spuneti-i lucrul acesta :Ca nu toti au desteptaciunea lui Platon ). Sper ca te-am ajutat. Funda>?