| ramona_5587 a întrebat:

Note nu se mai trec in catalog? si din 31 mai se mai merge la scoala?
ce o sa fie?

Răspuns Câştigător
| CuppiDoon a răspuns:

1) Notele se trec intr-un carnetel.
2)Nu se stie. Mergem al scoala doar ca nu se fac ore.
3)Cred ca o sa fie grevaa.

fundita?

5 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Doamne. Da astia gandesc cand fac asa ceva? Ma intreb si eu.Sunt oare oamenii cu cap. Daca ingheata anul terminam scoala la 20 de ani. Da prosti is astia frate.

| JustMe a răspuns:

Diriga noua ne-a explicat asa, si mereu are dreptate in legatura cu chestii din astea.
Deci, ea a spus ca noua nu ne trece teza, ca sa nu ne incheie. Dar le va trece si va incheia cand se termina cu greva.
Daca se ingheata anul, nu se intampla nimic.Aia de la TV doar agita populatia. Doar vom recupera materia pierduta in toamna, dar avand in vedere ca nu se mai face mare lucru nu vom avea nimic de recuperat.Si astea se intampla doar daca se ajunge la greva si inghetarea anului scolar. Noi nu o sa repetam anul sau chestii de genu, doar ca poate ni se vor incheia mai incolo mediile.
Si sunt sigura ca are dreptate:*

| OanaG a răspuns:

O harababura!

| Mădălina_2296 a răspuns:

Notele se vor trece in caoetul profului. Si cica va fi greva din 31 mai. anul nu poate ingheta. Pentru a ingheta anul scolar trebuie sa fie minim 3 luni de greva, deci nu va mai agitati, pentru ca nu vom repeta anul. :*

| puky_2940 a răspuns:

Nu se mai trec, din 31 va fi greva nelimitata. daca le aproba guvernul mergem... daca nu.cred ca o sa inghete anul sad