| viktau a întrebat:

Noul meu Blog! Ce parere aveti http://despre-istorie.blogspot.com/
Astept idei si eventual colaborari id mes. Klaus3000@yahoo.com

6 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Foarte rar gasesti persoane care sa faca un blog si sa scrie momente istorice asa frumoase,eu una n-am vazut,esti primul/primala care am vazut,si imi palc chestile de genu asta,ideea mea ar mai fi sa mai scrii si despre anumite documentare cum e triunghiul bermudelor, sau intamplari strani, pe langa istorie.Ai mai putea scrie si despre istoria mayasilor mi se pare interesanta, sau despre istoria atlantidei. Oricum continua tot asatongue

| viktau explică (pentru MaeRi):

Multumesc pentru acest mesaj, sincer imi da aripi happy. In viitorul apropiat am sa pun subiecte pe aceasta tema si sincer am sa le postez de dragul mesajului tau, am sa le public sub eticheta OmegaTau pentru MaeRi. Urmatorul post va fi despre Atlantida. Multumes mult de incurajari.

| MaeRi a răspuns (pentru viktau):

Multumesc si eu mult ca asculti sfaturile mele, scuze a am raspuns asa greu dar nu prea imi merge netu, am sa iti urmaresc blogu cu siguranta tongue.Am vazut ca ai postat despre Disparitia Mayasilor,este scurt dar frumos, imi place mult cum ai selectat di istorie doar cateva amanunte, dar importante.Mult noroc!

| Brumilicious a răspuns (pentru viktau):

Am putea sa vorbim pe messenger? e mult de explicat. =D daca vrei. eu iti las idu meu pe privat. daca vrei dai add.;]

| Brumilicious a răspuns:

Felicitari pentru blog, sunt de acord cu MaeRi. Te-as sfatui sa schimbi templateul si sa pui unul la care poti sa alegi categorii: adica am vazut ca ai scris despre mai multe lucrui. daca nu ai inteles, scrie-mi un mesaj, sau daca nu stii cum, iti explic cu placere! Succes

| viktau explică (pentru Brumilicious):

Mersi mult pentru mesaj mi se pare foarte incurajator, imi ridica mult moralul, mersi mult. Zimi acum te rog exact ce ar trebui sa schimb si in ce anume? Multumesc