Nu pune la suflet ce zic unii. E doar un baiat. Ce conteaza e ca ai prieteni care te sprijina; in plus daca acel baiat zicea ca te place si ti-a spus asta inseamna ca nu te placea cu adevarat .
Dar mergi mai departe! viata are multe obstacole! Fii fericita ca esti sanatoasa!
Buna, ca sa slabesti trebuie sa faci sport, eu sunt baiat si am slabit 10 kg in 2 luni cu ajutorul programului "Insanity".
Fa programul asta timp de 2 luni, si incearcasa ai mese regulate, sa mananci mai putin la masa, si renunta la dulciuri, cat mai multe fructe si sunt sigur ca o sa slabesti. Iar da ca nu ma crezi cauta pe youtube insanity results si ai sa te convingi. Daca nu sti de unde sa faci rost de el, trimite-mi un mesaj cu id-ul tau si te voi ajuta cu placere.
Si eu sunt grasa, dar merita sa pui la suflet vorbele unia care nu te apreciaza? nu crezi ca e mai bine pentru tine sa iti petreci timpul cu cei care te accepta.Lumea e rea, o sa fie mereu, totdeuna o sa se gaseasca baieti care sa nu gandeasca inainte de a spuna ceva(sau sa nu gandeasca deloc), asa sunt baieti prima data fac si dupa aia daca le spui verde in fata ce te deranjeaza realizeaza ca au gresit.NU merita sa fi suparata fiindca unul nu stie sa te aprecieze, ai prieteni baieti ei de ce nu fug de tine? pentru ca vad ca esti o persoana normala, cum ar fi sa fim absoluti toti la fel? Suntem diferiti fizic si psihic, toti avem calitati, defecte, personele care vad dincolo de exterior si te apreciaza pentru ceea ce esti sunt prieteni adevarati.Ai zis ca tipul te placea...ei da, daca ar fi fost asa, chiar daca la-i fi refuzat nu ti-ar fi spus asa ceva, din respect pentru iubirea care ti-o purta, dar el ti-a spusa fara sa se gandeasca cum o sa te loveasca vorbele lui. Daca esti mai plinuta si vrei sa chimibi cu adevarat asta incepe pas cu pas, fara retete minune, sanatos eu am reusit sa slabesc vreo 4 kg in 2 saptamani doar renutand la prajeli, si la dulciuri{mananc zilnic 2 patratele de cicolata neagra, fara ea cred ca as murii:d}, paine mananc doar dimineata 1 felie, renunta la sucuri, bea multa apa. NU mai lua in seama orice zice un idiot care nu stie sa se poarte cu o fata.