anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am energie deloc. Ma trezesc dimineata, somnoroasa si ma duc la scoala morocanoasa. Acolo nu am chef de nimic, nu imi vine sa ma implic la ore, nu stiu de ce. Bine ca sunt ceva exceptii, sa zicem ca vreo 2 zile pe saptamana in care ma simt super, raspund la ore, sunt activa.In rest nu prea. Am incercat sa mananc cate 2 portocale dimineata pe stomacul gol, sau sa iau vitamina C, insa degeaba...de unde sa imi procur energie? am 16 ani. Nu vreau sa incep de pe acum cu cafeaua. Altceva.am auzit ca ar fi bun ceaiul verde?thinking

5 răspunsuri:
| liveincolors a răspuns:

Poate nu dormi destul. Se zice ca cel mai bun somn e intre 22 si 24. Culca-te atunci, si dimineata fa 5 - 10 minute gimnastica (de inviorare). O sa vezi ca o sa te simti mai bine.happy

| Bloo2 a răspuns:

Este importanta ora la care te culci big grin culca-te la 22:00-22:30 si te vei trezi odihnita.winking noroc.

| believe a răspuns:

Mai mult somn, fructe proaspete si poate chiar odihna sufleteasca(poate ai avut in ultima perioada stresuri sau ceva?!?)incearca sa te inconjori de prieteni si, seara, inainte de culcare, fa o primblare cu catelu...(sau cu cine vrei tu), succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine faci un sport, la sala, mergi cu o colega, sau pur si simplu afara va bateti cu bulgati va trageti cu sania, ce daca ai 16 ani, activitatea fizica este cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de raspunsuri. da, am intr-adevar o gramada de probleme acasa.adica tatal meu este mai ciudat, este tot timpul pus pe cearta iar eu stau tot tot timpul stresata.cred ca si asta e un factor important in oboseala mea.