Dar lasa-i sa fumeze cat vor, atata timp cat si-au format un stil de viata pe care doresc sa-l urmeze, nu cred ca le-ar placea ca cineva sa-si bage botul. Daca oamenii sunt ok, n-ar trebui sa te deranjeze ca fumează. Nu mai incerca sa-i ajuti, n-ai nicio sansa sa indrepti lucurile. Pana la urma isi vor da seama ca daca fumeaza n-au niciun beneficiu, atat financiar, cat si ceea ce priveste sanatatea. Explica-le tu ce vrei, o sa reusesti doar sa-i enervezi.Si stai linistita, stiu foarte bine efectele negative pe care le provoaca tutunul si iarba, dar tentatia e milt mai mare.
Buna sephorel,
O sa ai nevoie de argumente tari si o sa fie foarte greu, eu cred ca o abordare te tip ''te inteleg, cand ai inceput, ce problema ai avut, ce ai simtit? '' o sa fie foarte ok...
Seara faina .
Le zici c-ai vazut la stiri ca in tigari se baga laxative. O sa faca pe ei cand aud.
Auzi, tie iti place cand cineva se baga in viata ta, si stie mai bine decat tine ce iti trebuie?
Daca nu-ti baga si tie pe gat lasa-i in pace.Ai fi o curva sa-ti pui propriile nevoi mai presus de nevoile majoritatii.Nu uita ca esti un nimic, la fel ca si ei. Daca iti baga pe gat explica-le ca nu vrei si punct, daca insista, fa rost de alti prieteni.
Buna!
Pai poti sa le spui cum stau lucrurile cu adevarat. De exemplu, poti sa faci o comparatie intre viata unui fumator si a unui nefumatori.