| Markusfrtt a întrebat:

Nu am incredere in mine deloc. Ma consider urat, ca nu ma place nici o fata. Daca incerc sa ma bag in seama cu o fata imi vin prin minte tot felul de prosti " daca nu ma place ca sunt urat" (chesti de genu). In unele momente ma uit in oglinda si ma consider cat de cat frumos, dar majoritatea timpului. Nu pot sa ma uit in ochii unei fete nici 5 secunde. DE felul meu sunt o persoana glumeata, cu simtul umorului. In preajma amicilor/amice sunt o persoana foarte vesela cu simtul umorului, mereu in fac sa rada. Singurul defect care il am este ca ma consider urat si etc. Ce sfat imi dati? Am aproape 17 ani

5 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Pai daca te consideri urat, atunci chiar asa o sa pari si pentru fete. Toti suntem urati, suntem niste maimute cu mai putin par pe corp, dar las-o naiba deoparte.Pentru inceput incearca sa comunici cu fete din afara grupului de prieteni ( nu de alta, dar daca e sa ai un esec naspa, nu afla nimeni )

| neutrino a răspuns:

Sa stii ca exista si fete mai putin frumoase care asteapta sa fie curtate.

| Anoniiima a răspuns:

Sfatul meu este sa nu mai fi timid si sa nu te mai consideri in vreun fel anume. Fiecare persoana are in lumea asta o
jumatate a ei, dar ea apare la momentul oportun. Stii vorba aia? Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. Priveste-te in oglinda si fii optimist. Uita-te la tine si vezi cate calitati ai. Daca nu te simti bine in pielea ta fa o schimbare privind look-ul sau vestimentatia. Scuze pentru greseli. Acriu de pe telefon. Succes :*

| Boiti_Marius_1989 a răspuns:

Foloseste chestia cu simtul umorului in favoarea ta. Cand mergi pe strada uita-te insistent in ochii fetelor pe care nu le cunosti, vei vedea ca dupa 2-3 secunde isi vor feri ele privirea. Si exerseaza cat mai mult chestia asta...vei vedea ca in timp nu o sa mai ai nicio problema cu contactul vizual. Increderea in tine o poti castiga daca lucrezi la ea. In plus pentru fete nu e asa important aspectul fizic cum e pentru noi. Fa-o sa se simta protejata, respect-o si fa-o sa rada. Siguranta de sine e probabil cel mai atractiv lucru la un baiat, asa ca incearca doar sa fii relaxat si sa nu te gandesti ca orice fata pe care o intalnesti iti poate fii o potentiala partenera. E vast subiectul asta... sper ca te-am ajutat.