| cipri08 a întrebat:

Nu am incredere in mine deloc, mereu ma gandesc ce consecinte ar putea avea o fapta pe care urmeaza sa o fac. De multe ori nici nu fac un lucru din cauza fricii de a nu da gres. Ce as putea face sa'mi recuperez increderea in mine?

Răspuns Câştigător
| NIGhTmArE187 a răspuns:

Salut,in viata nu poti sa faci numai lucruri bune,nimeni nu-i perfect,mai facem si greseli,crede-ma gandeste-te bine inainte sa faci ceva si iti garantez ca nu vei face nimic gresit,daca totusi faci,asta e,se mai intampla,cea fost a fost, n-are rost sa te macini pentru actiunile din trecut.din greseli invatam, asa ca stai linistit.stii tu vorba aia,nu risti,nu castigi! e,gandeste-te la asta inainte sa faci ceva,acum pe bune,cu ce te ajuta daca stai si nu faci nimic? nici asa nu-i bine,crede-ma. daca o stii tot asa cand oi fi mare si oi avea si u un servici nu faci nimic ca tie frica sa nu gresesti? cat despre increderea in tine,asta se face cu timpul dar se face daca ai vointa si vrei so ajuti sa se faca,totul depinde numai de tine, incearca si vei vedea rezultatul si nu cred ca va fi unul negativ, cred ca si u vei fi uimit de tine cand vei vedea ca nu e chiar asa de greu.siti mai zic un lucru:daca TU nu ai incredere in propria ta persoana,cum te astepti si aiba altii? in ziua de azi trebuie sa impui respect ca sa ajungi undeva altfel te calca toti in piciore,pacat ca am ajuns asa,dar asta e! noi trebuie sa ne adaptam dupa mediu, nu invers ca nu se poate, din pacate.sa stii ca daca u gandesti negativ despre tine,altii o sa gandesca la fel,am eu o vorba:daca nu impui respect,NU vei fi respectat,deci,capu sus,fii tare si sa nu te intereseze ce zic altii,iti zici dai dracul, sa nu te intereseze niciodata opinia altora despre tine fiindca nu te ajuta cu nimic, bafta!

1 răspuns:
| heartslow a răspuns:

Spui ca nu ai ce sa pierzi, si iti faci mult curaj repetand fraza asta, la mine a mersbig grin, succes! funda?tongue