Buna, eu zic sa incerci pe cat posibil sa schimbi aceasta situatie, pentru ca trebuie sa lasi trecutul si pe fostul prieten deoparte, acum esti cu altul, ai o relatie, care ar trebui sa fie diferita...eu zic sa incerci sa schimbi situatia, adica incearca sa comunici cat mai mult cu el, faceti si voi ca ceilalti indragostiti, tineti-va de mana, sarutati-va, gasiti subiecte de discutie, nu te mai amagi cu fostul, lasa-l deoparte, nu lasa ca umbrele trecutului sa nu iti dea pace, gandeste-te ca ai acum pe altul si fa cumva sa va fie bine la amandoi, daca tii cat de cat la el, fi si tu mai calda cu el, ca sa se simta si el iubit, nu merita sa sufere doar pentru ca fostul tau prieten te-a facut sa suferi, meriti si tu o relatie mai buna si sa fi fericita...
Buna.incearca sa uiti d c ti-a facut celalalt. daca el te-a dezamagit.nu inseamna ca o va face si actualul tau pr, t inteleg pentru ca sunt in aceeashi situatie. dar eu am vb cu el si i-am explicat motivul. m-a inteles.cred.ar trebui sa faci acelasi lucru daca vrei sa continui relatia.si apoi.va trebui sa incerci si u sa iti schimbi atitudinea.nu poti continua asa la nesfarsit.gandeste-te ca poate lui nici macar nu-i pasa. a uitat complet d tine.si in cazul asta nu merita sa suferi pentru el.si sa nu iti dai sansa de a fi fericita alaturi de cineva care stie sa t aprecieze.
In primul rand analizeaza-ti bine sentimentele si vezi daca intradevarl iubesti.
Stiu ca dupa ce inima ti-a fost ranita acum ti-e greu sa mai iubesti, si ca numai poti avea incredere in nimeni, dar iubim cu riscul de a fi raniti, acesta este mersul lucrurilor, noi nu putem face nimic sa il schimbam...
Nu mai fi asa de rece cu el, sau explica-i de ce nu ai incredere, daca te va iubi cu adevarat, va intelege
Nu il pedepsi pe el pentru faptele acelui nenorocit
Vei gasi singura o solutie, deoarece sta doar in puterile tale
Ai grija de tine si succes
anonim_4396 întreabă: