| AndreeaZM a întrebat:

Nu am inteles niciodata dc barbatii se uita la fundul alte.i fete! e normal? De fiecare data cand ma intalneam cu un vecin intamplator si cu un prieten de familie cand ma vedeau..ma salutau dupa aia fugeau privirile lor spre fundul meu.Si sunt amandoi insurati...Cum pot sa se uita dupa fundul femeilor? Ce ii atrag asa de tare cand vad un fund bombat? Poate am pus o intrebare stupida dar mna sunt curioasa..Va multumesc de intelegere.

7 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Nu se holbeaza pentru ca neaparat ar vrea sa atinga sau sa faca sex, xi pur si simplu, le-a captat atentia!
Daca ceva iti capteaza atenttia, ti-o capteaza! - desi baieti in general doar o singura chestie vor, stii tu care

| darrio2007 a răspuns:

Asta este menirea barbatului.Sa se uite dupa fundul femeilor.Ca daca toti s-ar uita dupa fundul barbatilor ce ar mai fi? Nu ar mai fi copii care sa puna asemenea intrebari pe aici.

| anonimg a răspuns:

Nu stiu nici eu de ce fetele cad atat de usor in bratele baietilor. Oare din pricina tocurilor si a imbracamintii prea stramte ori prea decoltate pe care o poarta? Oare moralitatea feletor sa fie precum imbracamintea lor?

Mi-e teama ca mai bine o fata si-ar lega de gat o piatra de moara si s-ar arunca in mare decat sa faca pe un barbat sa pacatuiasca. Caci in ziua judecatii va fi mai usor pentru barbatul care a pacatuit decat pentru fata care a facut pe barbat sa pacatuiasca din pricina imbracamintii ei indecente.
Credeti voi fetelor ca daca purtati pantaloni stramti si imbracaminte lejera sunteti nevinovate? Voi va faceti placute oamenilor; dar nu stiti ca Dumnezeu este Cel ce va judeca.
Iar acelea care vor spune: "Lasati-ne in pace cu Sfantul lui Israel!", mi-e teama ca maine vor veni deprimate aici pe site cautand solutii ca sa scape de viata; si asta din pricina ca Sfantul lui Israel le-a lasat dupa cum au dorit ele.
De aceea sfatuiesc pe toate fetele ca sa se teama de Dumnezeu, cautand sa traiasca placut inaintea Lui, si vor gasi astfel fericirea; iar Dumnezeu nu le va parasi in vremea necazurilor lor.

| RobertFHC a răspuns:

Buna! Asa sunt toti barbatii, poti sa fii cel mai fidel ca tot o sa iti sara un cur "bombat" in fata. pur si simplu asa au fost facut barbatii, sa se gandeasca la...hee hee
Daca tu iti intitulezi curul bombat si te mandresti cu asta, care ar fi problema daca ai fii "atacata" cu niste priviri? laughing

| C96 a răspuns:

Buna! Pai asta fac majoritatea barbatilor, nu stiu pe mine unul asta ma face sa ma simt prost si am incetat sa fac asta, imi place cel mai mult sa ma uit la trasaturile fetei, dar sa revenim, se uita probabil la curu' tau si la altor fete din pura admiratie sau pentru as putea imaginea diferite ipostaze. Pa-pa, sper ca te-am ajutat! tongue

| VisionsofaGod a răspuns:

Citeste o carte despre evolutia omenirii si o intelegi perfect.

| AnnaMadalina a răspuns:

Asta se intampla incepand de la varsta pubertatii si pana la batranete. Oricine ar fi se poate uita la fundul tau fara resentimente. Mai ales daca e bombat, esti fata. Get used to it. kiss