| MICHAel a întrebat:

Nu am inteles niciodata o chestie.
Pe unde ma duc trebuie sa acord prioritate fetelor sa le dau intaietate sa le respect pentru ca sunt "fete" iar cand vine vorba de egalitate suntem egali,, pai atunci de ce sa le dau prioritate daca suntem egali ba chiar unele se cred mai marete decat barbati
Si va rog nu ma judecati, asta e parerea mea si astept sa mi-a schimbati voi
mersi mult

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ce egalitate bre Michael? Nicio egalitate nu a existat si nu va exista niciodata intre barbati si femei.Egalitatea exista doar pe foaie si in capul feministelor.Si mai nou, al baietilor

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Fetele trebuie protejate si respectate, de asta li se zice"sexul slab" sau "sexul frumos"...si oricum ce v-ati face voi fara fete?laughing

| Piㄨㄨy a răspuns:

Buna!happy
Pai, in primul rand, fetele trebuie respectate pentru ca sunt mai sensibile(mai sunt denumite si 'sexul slab'), iar in al doilea rand, din simpla politetetongue

| MICHAel explică:

Scz de spam |||||| asta am inteles dar de ce vor egalitate? si la egalitate nu ma refer ca intr-o casnicie ca barbatul sa ia toate deciziile ci de chestii marunte cum ar fi prioritatea

| MICHAel explică:

Iarasi scuze pentru spam ||| deci in cocluzie trebuie sa aleaga un singur lucru ori accepta ca sunt inferioare barbatului si au prioritate ori suntem cu toti egali si nu acorzi nici o prioritate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata o femeie nu o sa ii fie egala barbatuluiwinking cum a spus si onutzu, poate doar in capul lor devil