| ely_1871 a întrebat:

Nu am iubit nici un baiat si nici nu cred ca voi iubi vreodata.acesta este si motivul pentru care m-am despartit de fostul meu prieten.nu tineam cu adevarat la el.incercam sa ma mi8nt pe mine insami, spunandu-mi ca il iubesc.va rog din tot sufletul meu sa-mi spuneti si mie ce sa fac ca sa scap de acest chin.am 17 ani.

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Draga mea, tragi concluziile astea definitive de parca ai avea 90 de ani. Daca esti intratat de convinsa, s-ar putea sa ajungi la 90 de ani si sa nu fi trait fiorul acela.Eu iti recomand un tratament cu pilule de rabdare.Sa nu te astepti sa functioneze repede. Dar s-ar putea sa te paleasca asa dintr-o data.Cand te astepti mai putin.Intre timp, nu cred ca este o idee buna sa te compari cu ceea ce spun prietenele tale ca simt cand le place de cineva.Si ele s-ar putea sa exagereze putin!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Nu te panica pentru ca iubirea vine cand te astepti mai putin, nu iti face griji ca va veni si randul tau ca asa e viata, poate nu ai gasit inca sufletul pereche dar nu e preat tarziu, ai viata intreaga inainte, zambeste.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Ai 17 ani, e normal sa nu iubesti. La varsta ta totul e minutat, si vrei mai mult, e o perioada a incercarilor. Mai astepta sa te maturizezi si o sa vezi ca incetul cu incetul o sa inveti si sa iubesti.

| amberjuly a răspuns:

happy... peste cativa ani o sa ne rogi sa-ti spunem cum sa uiti ca iubesti laughing, ne indragostim si in adolescenta si la maturitate, asta e farmecul - nu e planificat, nu e dorit, nici persoana nu ti-o alegi uneori happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștită, nu ai de ce să te speri sau să te închizi în tine.
Ai doar 17 ani, viața începi să o percepi cu ochii minții abia după vârsta de 23-24 de ani.
Un prieten ai să-ți faci, dar nu ești încă pregătită pentru o relație.
Ai timp destul și pentru asta, acum pe primul loc în viața ta trebuie să fie școala.
Baftă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei iubi.veeeiii iuuuubiiii.veeeiiii iubi. nu ai cum sa scapi.nimeni nu scapa. da de ce e chin? chin e cand iubesti, nu acum cand nu iubesti.nu poti face nimic.veeei iiuuuubiiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ely intra pe id meu adeeadoll si mai vb ca sa-ti spun ceva impwinking!big grin... j d iubit ai sa iubesti toata viata:*te astept pe id meu!