anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am nicio idee ce sa fac in vacanta asta. Nu pot merge in excursii si nici nu am cu cine sa ies in oras. Ceva idei? Voi ce faceti cand sunteti plictisiti? FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| Maria_Ana_1998_XnrA a răspuns:

Pai nu stiu te apuci sa citesti ceva...chemi niste prieteni la tine acasa sa va distrati...vizionezi un film acasa, citesti niste reviste.te uiti la tv, stai la pc, sa rearanjezi obiectele din camera sau sa te joci fu familia laughing))

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Vezi filme, ascultă mizică, stai pe siteuri de socializare, raspundela întrebari peTPU, joaca table sau sah,

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, poti sa dormi. Iti bagi niste somnifere pe gat si iti faci un somn de frumusete. Sau poti sa te uiti la niste filme, citesti carti mai interesante, te uiti prin reviste de moda, cauti reduceri prin magazine, vezi tu, sunt o gramada de chestii.

| WildS0ul a răspuns:

Desenez, ascult muzica la casti, stau pe fb, ies singura(trebuie sa ma intalnesc cu cineva) ..sau macar ma plimb tongue, vorbesc la telefon, ma uit la filme horror ..dormmm tongue

| loveandart98 a răspuns:

Cateodata e mai bine sa te duci la mall si sa iti faci prieteni acolo sau sa te plimbi pur si simplu. Sau sa stai si sa citesti sau sa te joci pe calculator

Întrebări similare