| Roxana_8804 a întrebat:

Nu am niciun prieten care sa tina cu adevarat la mine. Cei de la scoala vorbesc rar cu mine si asta nu mai cand avem teste ca sa-i ajut.Am crezut ca macar pentru o vara de-a mea eram mai importanta... dar cred ca o stat oleaca asa cu mine pentru ca nu m-o vazut de mult(is in Italia de 3 ani, si inca nu m-am integrat, 1 pentru ca nu pot :ei fac parte din lumea lor si eu din a mea si oricat as lasa de la mine de fiecare data nu reusesc sa ma simt in largul meu in preajma lor si 2 pentru ca ma gandesc mereu la Romania si la cat de usor ar fi sa imi fac prieteni acolo)si acum ca vacanta s-o terminat imi raspunde foarte greu pe mess, cate o data nici nu-mi raspunde si cand imi raspunde, imi raspunde din jumate in jumate de ora.Acum ca mi-am dat seama cat is de singura, simt ca nu mai am de ce sa traiesc, ca nu intereseaza pe nimeni viata mea si as da orice sa ma pot intoarce in Romania, dar mama nu ma lasa pentru ca "vreau sa ma duc in Romania ca sa pot sa golonesc". Va rog ajutati-ma:ce pot face ca sa scap de depresia asta si de tristetea asta enorma si sa pot sa duc o viata normala ca orice fata de 14 ani?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu conteaza unde esti, daca e sa te simti singur poti sa fi inconjurat de zeci de prieteni.Singuratatea nu e o stare ce poate fi anulata de prezenta altora. Le dai prietenilor o importanta mai mare decat ar trebui in viata ta.Vezi exclusiv partile rele si tinzi sa te agati de oameni.Esti in Italia e o oportunitate grozava de a cunoaste tara, de a studia cultura si de a pune bazele unei cariere.Vei fi discriminata mereu pentru ca esti un strain si asa vei fi mereu. Dar la un moment acest ascpet va inceta sa conteze.Nici in Italia nu umbla cainii cu covrigi in coada asta e clar, dar e pacat sa stai acolo atata timp si sa nu profiti sa cunosti aceea tara.Cat despre oameni lasa:daca ei nu au placerea si curiozitatea sa te cunoasca pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce pari inseamna ca nu te merita

| pysyuctzza a răspuns:

Tesoro mi-a ank x me era cosi all inizio ma nn ti preoccupare tutto passa... adesso conosco mezza padova e ho ank un ragazzo a cui ci tengo tantissimo! fidati ca le cose andranno x il meglio! se hai bisogno di qlksa aggiungimi ralucaaldea36@yahoo.com e anke Yuki_Kannibal@yahoo.it
un bacione

| Susuki a răspuns:

E cam greu intr. o tara straina.Stiu cum e...Dorul de casa e apasator dar incerca nu stiu fii mai vesela, sa vb cu ceilalti, saaduci idei noi. Uita. te la mine! Eu st in Romania, tara mea natala si tot nu's prea populara printre colegi. Abia daca ii stiam bine cum ii cheama pana anul trecutlaughing

PS:Trage cu urechea la discutiile celorlalti, afla ce le place, c hobby uri au si apoi intra in vb cu ei despre aceste subiecte. O sa fie fericiti cand o sa vada ca esti interesata de aceleasi lucruri ca ei.happy

Succes!