anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am niciun prieten((( nu stiu ce sa mai fac... nu mai vreau sa traiesc, caci... nu trebuiesc nimanui(((

2 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Te-ai intrebat vreodata, daca nu cumva esti principalul vinovat pentru ceea ce se intampla cu viata ta? Ai incercat vreodata sa schimbi unele lucruri in ceea ce priveste conduita ta? Incearca sa te schimbi, omule, dar nu uita faptul ca nu poti fi agreat de toata lumea, indiferent de cat te-ai stradui. Leziunile fizice provoaca durere, durerile psihice provoaca suferinta. In momentul de fata, tu suferi, ti-ai pierdut orice speranta, chiar si ultimul dram de optimism. Toate astea, impreuna cu pierderea propriului "eu", duc la cea mai mare urgie ce poate confrunta speta umana. Aici doresti sa ajungi? Mai gandeste-te!
Majoritatea avem o familie, deci, nu mai poti spune faptul ca nu trebuiesti nimanui. Prietenii ii gasesti si in familie! Doar de tine depinde. Pentru a izbuti, mai intai trebuie sa-ti doresti treaba asta. Nu-i usor, dar la final, o sa gusti din satisfactia succesului. Nu ti-as recomanda deziluzia esecului, e tare amara, prietene. Numai bine!

| str a răspuns:

Draga Victor, daca nu mai vrei sa mai traiesti esti un cretin, ar trebui sa te gandestii ca maicata si taicatu' sau chinuit sa te aduca pana aici, iar tu ca sa te puci sa-ti iei gatu' ca fraieru ca '''vai nu am prieteni, vai!''' ia si vezi-ti de viata ba, baiatule!