Nu trebuie sa ai multe lucruri in compun cu o prietena adevarata. Ea trebuie sa fie acolo langa tine, sa te sustina cand nimeni n-o face, sa-ti redea increderea in tine atunci cand ti-ai pierdut-o. Nu trebuie neaparat sa aveti foarte multe lucruri in comun. Pai e destul de greu sa gasesti pe cineva care sa gandeasca ca tine, multumeste-te cu cineva care te intelege, crezi ca ei sunt multumiti pe deplin de tine? Iti spun eu ca nu, findca nici unul dintre noi nu este perfect. Suntem de acelasi gen, seriosi si calulati, dar asta nu inseamna ca n-o sa avem aproape oameni ca si noi doar pentru ca nu-i avem acum. Ma bucur ca esti diferita. Mie unul imi place sa vad adevarata frumusete a unei femei! Norocosi oameni sunt aia care mai au prieteni\prietene in adevaratul sens al cuvantului! Daca te simti incompleta asta inseamna ca ceva nu merge bine, ca sa nu mai zic de faptul ca tu nu ai pus nici o intrebare aici ci doar ti-ai scris nemultumirile.
Cand o sa gasesti vreodata sa imi spui si mie, nu visa la ce nu exista asa e omul facut sa fie ipocrit
croissant întreabă: