anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am prieteni si m-am saturat de viata asta de *** niciodata nu am cu cine vorbi, niciodata nu am ce face, toti rad de mine si fac misto, nu ma voi integra niciodata undeva sad Adolescentii de varsta mea ma privesc urat si se rad de mine, nu am unde sa imi fac prieteni, nu sunt la moda cu nimic, nu stiu cum sa ma imbrac, nu stiu nimic din "generatia asta" peste tot vad doar panarame care se dau mari pe Facebook sau baietii smecheri care fumeaza, m-am saturat peste tot se apreciaza doar prostia, omul in adevaratul sens al cuvantului nu mai exista, toti mucosii asculta abi talent si fumeaza.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E internet, cinematograf, iesit in oras singur. Trebe sa inveti sa gandesti numai la bine, esti contagiat de pesimism tipic romanesc numa la rau gandesc https://www.youtube.com/watch?v=L5rK9L1Wth4&list=RDMMRdQ-2TjVm0A&index=8 de fiecare data cand aud melodia asta devin mai puternic si zic asta e viata lasa lumea impace si mergi inainte (imi zic in gand) puterea financiara si bunurile materiale ma tin pe o unda de fericire destul de buna altfel eram nu stiu unde distrus psihic.

| RAY a răspuns:

Exagerezi omule in toate, trebuie sa accepti ca uni sunt diferiti, nu toti pot fi ca noi, vezi idei de astea radicale provoaca nebuni gen secte fanatice, sisteme autoritare, atentate teroriste, pur simplu uni radicali vor ca toti sa gandeasca ca ei, un dictator de asta e dumnezeu care te baga in iadul vesnic daca nu-i esti sclav pe viata, iriniele evul mediu cum era? 1000 de ani de fericire, iubire, pace crestina asa a fost oare?
ednu nu gandi negativ, citeste mai mult, du-te prin oras, prin parcuri esti tanar

Documentare https://www.youtube.com/....../playlists

Carti https://drive.google.com/......pHUCJIESAG

ai grija la cei care iti spun ca iti vor binele si ca ei stiu totul, astia vor sa iti spele creierul sa te faca sectanct fanatic, esti tanar nu esti copt la minte esti usor de manipulat

1 Manipularea individului pentru a primi mult mai usor sugestii si ‘pregatirea’ lui pentru indoctrinare prin: hypnotism, repetarea obsesiva audio/ vizuala/ verbal, restrictii de somn sau restrictii de nutritie.

2 Preluarea controlului asupra mediului social, timpului si surselor de sprijin emotional ale persoanei, printr-un system adesea excesiv de recompense si pedepse. Se urmareste izolarea sociala a persoanei. Se incearca limitarea contactelor cu familia si prietenii, precum si cu cei care nu impartasesc atitudinile sectei. Se incurajeaza dependenta de secta (economic etc).

3 Se interzice discutarea informatiilor si opiniilor contrare doctrinelor grupului/ sectei. Sunt create reguli despre subiectele care pot fi discutate cu cei straini de secta. Comunicarea este foarte controlata. De obicei se foloseste un jargon de grup.

4 Persoana este manipulata sa-si reevalueze in mod negativ parerea despre sine si comportamentul anterior intrarii in secta. Se fac eforturi pentru a destabiliza constiinta subiectului, perceptia acestuia asupra realitatii, controlul emotional si instinctual de aparare. Subiectul este manipulate sa-si reinterpreteze istoria vietii.

5 Se urmareste crearea unui sentiment de nesiguranta si slabiciune, punand persoana respective in situatii intense si frecvente care sa o faca sa se indoiasca de sine si judecata proprie.

6 Crearea de stari emotionale puternice prin metode non-fizice: umilire, izolare sociala, pierderea privilegiilor, schimbarea statutului social, sentiment de vinovatie, manipulare etc.

7 Intimidarea persoanei prin expunerea la amenintarea cu ‘judecata’ sau acceptarea grupului/ sectei. De ex. se sugereaza ca ne-adoptarea atitudinilor/ opiniilor/ comportamentelor grupului va duce la pedepse dure sau vor atrage boli, insuccese, falimentul etc.

| Plato a răspuns:

Salut! Te inteleg perfect, crede-ma.
E foarte important sa intelegi ca nu esti singur. Cretinii, panaramele, ratatii, parasutele, sunt majoritari, dar asta nu inseamna ca lumea se limiteaza la proximitatea ta. Exista cercuri de oameni mult mai elevati.
Tu probabil stai intr-un oras mic, nu? Totodata, cred ca esti si la scoala inca, iar asta te impiedica sa cunosti mai multa lume. Esti blocat la persoanele din scoala ta deocamdata. Insa, cand vei fi adult, vei avea acces nelimitat la orice anturaj vrei, numai sa-l gasesti. Stiu prin ce treci, 100%.
Sa fii sigur ca exista multi oameni de calitate in lume, iar candva vei avea ocazia sa stai printre ei, cand vei fi independent de grupurile astea obligatorii gen scoala.
Daca vrei sa vorbim, poti sa-mi scrii.

| Goete a răspuns:

Convingerile tale se reflecteaza in comportamentul tau si nimeni nu e atras de cineva imbufnat.
Incearca sa orivesti lucrurile mai pozitiv. Esti creatorul vietii tale

| Irinel15123532 a răspuns:

Va veni timpul cand vei deveni matur si vei avea familie, slujba, copii. Dumnezeu are un plan maret cu tine, nu da cu picioarul la tot, citeste noul testament si devino copilul Lui Dumnezeu, Hristos te iubeste si te asteapta cu bratele deschise.
iti trebuie Duhul Sfant, altfel, nu vei reusi, si Domnul Iisus spune ca cine nu se naste din nou, si nu e fiul Lui Dumnezeu, nu poate intra in cer, dar mantuirea este prin har, si nu prin fapte.
Tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune foarte simpla, sau nu neaparat aceasta, nu conteaza in ce fel o spui, conteaza sa iti pui increderea in Hristos printr-o alegere, ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine
De ce sa pierzi totul incercand sa te potrivesti unei generatii care in final se va autodistruge? Citeste biblia noul testament si vei vedea cata intelepciune este acolo, si o vei primi, tigarile, alcoolul, desfranarile generatiei de acum sunt autodistrugatoare si duc spre avorturi, depentente, ficat distrus, depresii, oamenii pe care tu ii crezi foarte fericiti si perfecti, nu merg pe drumul spre fericire, asta este doar ce se vede in afara, isi ocupa timpul cu aceste lucruri ca sa fuga de responsabilitati, scoala, cariera, familie, etc.

| Goete a răspuns (pentru Irinel15123532):

Tu chiar crezi ca am fost creati sa avem libertate de gandire si actiune, si daca nu facem exact cume scris, mergem in Iad?
Asta e ca si cum omul ar face o masina care ar merge numai cand vrea ea, si omul ar duce-o la fier vechi daca nu l-ar duce unde ar crea el si cand vrea.
Dar omul e inteligent, vrea ca masina sa il asculte, si nu ii da libertate de decizie.
Ce te face pe tine sa crezi ca Dumnezeu e atat de prost?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă tot ești convins ca n-ai sa te integrezi niciodată undeva(asa si este), nu e clar ce ai de făcut?

| ajutortpu1 a răspuns:

Investește-ți timpul în dezolvatarea ta! Citește cât mai mult, învață. Peste câțiva ani o să le mulțumești celor care au avut o astfel de atitudine pentru că asta te-a ambiționat să devii cineva. Nu-ți face griji, totul se aranjează. Și, nu uita de credință!