Salut!
Cred ca gândești prea mult și duci prea departe situația . Deja ai sărit de la cearta și despărțire și tot tacâmul.
Ai zis ca va intelegeti bine deci deduc ca relația e solida. Nu e ceva rău ca are prietene fete (și iese cu un grup, cu care ai mai ieșit și tu -dacă te excludea poate era suspect). Eu nu cred ca are vreo treaba cu ele. Cât timp îți acorda atenție, nu văd care e problema. Nu te gândi la "dacă va vorbi mai mult cu ele", intr-o relație scenariile astea din capul nostru nu ajuta la nimic.
Spune-i ce te deranjează, nu tine in tine pentru ca asta naște frustrare și asta sigur duce la despartire pe viitor. De unde stii de acum ca iese cu cearta? Nu ii interzice (nici eu nu as suporta sa mi se interzică ceva - relație, relație dar fiecare aveți și viața voastră), dar spune-i ce te deranjează și eventual propune-i sa ieși și tu cu ei și sa interacționezi cu prietenii lui din când in când.
Ieși și tu cu prietenii tai, asta îți va muta mintea de la alte scenarii. Dacă e sa fie o relație de durata va tot avea prietene fete cum și tu vei ajunge la un moment dat sa ai prieteni/cunoștințe băieți ca așa e in viața .
Nu te mai gândi in avans, nu îți mai pune atâtea întrebări și nu te mai consuma. Dacă vei continua așa relația va suferi. Încearcă sa discuți pe un ton calm, expune-i ce te deranjează pe tine, doar ca sa ia aminte și sa îți ofere siguranța de care ai nevoie. Succes!
Te pot ajuta eu. Am trecut prin lucruri similare si am avut multe prietenii deci stiu despre ce vorbesc. Oricat de toxic ar suna,nu esti suficient de geloasa.
Ii ceri sa renunte la toti prietenii lui,TOTI,nu doar fete,sa le dea block,sa nu ii mai salute, sa nu mai aiba alte numere de telefon in agenda, sa isi retraga toate likeurile de pe Facebook si Instagram. Daca accepta bine, daca nu, tot bine.
Gandesti bine, te rog sa intelegi ca nu esti tu cea toxica si vina nu e la tine.