Pe noi nu ne lasa diriga machiate x_x
pai intr-un fel ar fi mai bine, dar este cand un pic de farduri iti mai dau si incredere si pe mine rimelu ma si trezeste , deci nu imi place, astept sa ajung la liceu
Nu este o problema... Daca intr-o zi ai un cos si vrei sa il acoperi cu corector \ fond de ten ce faci? Stai cu el asa? Nu... machiajul uneori ne este de folos daca nu toata lumea stie sa se macheze si se machiaza prea strident asta este alta problema.
Da ai dreptate!
ca vad la scoala la mine o gramada de fete machiate foarte tare de nu se mai vede ochiul si imbracate ca la discoteca! dar Romania asta...
Bună.
Până în clasa a 7-a-a 8-a nu prea ar fi bine să se machieze.Dar dacă apare un coş trebuie să te dai cu fond de ten că nu poţi sta aşa.
Dar la liceu nu vrea văd nimic rău în asta pentru că ai crescut şi nu mai eşti un copil.
Parerea mea!
Dupa parerea mea nu conteaza cum si in ce fel arati, conteaza ce ai in cap! (fetele se pot machia si aranja atat timp cat sunt serioase si invata)
La mine in liceu, nu are nimeni voi sa se macheze.este un liceu teologic asa ca sunt putin cam reci si ducri cei de aici. fetele nu se machiaza si nu vin imbracate cum vor ci doar in uniforma! altfel scderea notei la purtare la 4 sau 5 = repetentie.
Nu ar fi bine.Bine,nici sa se exagereze dar un machiaj discret si natural mi se pare ok in 5-8.La liceu nici nu se mai pune problema.
anonim_4396 întreabă: